Uređenje doma

Najbizarnija rasprava vodi se trenutno na Tiktoku – da li postoji pravi način da se okiti jelka

O tome da će se narod o svemu raspravljati dokazuje video objavljen na platformi Tiktok, a na kom se demonstrira "najbolji" način da se jelka okiti lampicama.

Nedelja, 11.12.2022.

09:23

Izvor: PRVA/S.D.

Najbizarnija rasprava vodi se trenutno na Tiktoku – da li postoji pravi način da se okiti jelka
Foto: Elizaveta Starkovashutterstock

Podeli:

Dok su mnogi navikli da lampicama zaviju jelku, odnosno da kablić ide "u krug", domaćica Kler je pokazala da postoji efikasniji, i po njoj lepši, način da se jelka ukrasi lampicama.

Kler je pokazala da ona svoje lampice "ređa" odozgo nadole, duž visine jelke pa kablić vraća sa dna jelke na vrh, u cik-cak potezu, kako je nazvala svoju metodu. Ispod njene objave, koja broji nešto manje od 7 miliona pregleda, ređali su se komentari najrazličitije prirode.

Jedni smatraju da je ovo lepši način, dok drugi smatraju da ovako drvo gubi na trodimenzionalnosti. Dok su jedni pohvalili efikasnost naglašavajući doduše da se gubi na celokupnoj estetici, drugi su rekli da i oni ređaju lampice "cik-cak" i da uvek imaju lepu jelku.

@mrsclarehoops The first video I ever went viral with and it was quite entertaining, tbh I don’t really care how you do your lights you do you this is for fun 🎄🎅🏽😂😜 #christmastreedecorating #christmaslights #christmastreelighthack ♬ Rocking Around the Christmas Tree - Brenda Lee

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare