Aktuelno

Venčanje poznatog tenisera po uzoru na kraljevsko

Poznati škotski teniser Endi Mari danas staje na ludi kamen, a inspiraciju za svadbeni dan pozajmio je, ni manje ni više, nego od kraljevskog para.

Subota, 11.04.2015.

12:32

Izvor: B92

Default images
foto: Splash

Podeli:

Venčanje princa Vilijama i Kejt Midlton bilo je najluksuznije venčanje dvadeset prvog veka, pa nije ni čudno zašto su poznati teniser Endi i njegova verenica Kim Sirs ukrali nekoliko ideja od kraljevskog para.

Svadbena dekoracije sve više počinje da liči na kraljevsku, pa se u poslednjim danima pripreme usnimljeni organizatori venčanja koji su u katedralu gde će se par venčati, unosili drveće, baš kao što je bilo i na venčanju Vilijama i Kejt.

foto. Splash

Drveće u katedrali prvi put je viđeno na kraljevskom venčanju 2011. gde je ukrašen ceo put kojim se kretala Kejt dok je hodala do oltara.

Kim Sirs i Endi Marej se venčavaju u ovim satima, a zabavljaće se u njegovom hotelu "Kromliks“ koji se nalazi blizu njegovog rodnog mesta Danblejna u Škotskoj.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.