Aktuelno

Pretukao ju je, a ona mu je "uzela" 7 miliona dolara i uradila neverovatnu stvar

Glumica Amber Herd koja je šokirala svet fotografijama sa podlivima nakon što su je pretukao suprug Džoni Dep odlučila je da progovori na ovu temu.

Subota, 26.11.2016.

11:21

Izvor: B92

Pretukao ju je, a ona mu je
foto: getty

Podeli:

Naime, Amber učestvuje u projektu “Girl Gaze“ kako bi pomogla svim ženama koje trpe neki vid nasilja. U dvominutnom videu glumica govori o „sramoti“ koju je i sama osetila zbog svog iskustva.

“Mnogo se ’sramote’ lepi za etiketu ’žrtva’. To se dogodilo velikom broju žena. Kada se dogodi u tvom domu, iza zatvorenih vrata, sa nekim koga voliš nije sve tako crno-belo“, priznala je.

Tridesetogodišnja Amber je potom nastavila:

“Da nisam imala nekoliko ljudi kojima maksimalno verujem, nekoliko žena koje su me podržale, nekoliko prijatelja... Da ih nisam imala u svom okruženju moj život bi bio mnogo drugačiji. Kao žena koja je to prošla pod okom javnosti, imam jedinstvenu šansu da podsetim žene da ovo ne mora da bude način. Ne morate biti same u tome, zajedno možemo promeniti stvari“, rekla je.

Sedam miliona dolara koje je dobila nagodbom sa bivšim suprugom Džonijem Depom pokloniće u humanitarne svrhe, ali i dečijoj bolnici u Los Anđelesu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.