Zašto su vatreni horoskopski znaci najveći 'vakseri'

Kako horoskopski znaci "gledaju" na vakcinaciju? Pogledajte šta je utvrdilo istraživanje koje je sprovelo Odeljenje za zdravstvo pokrajine Solt Lejk, Juta.

AstroZabava | tportal.hr |
Podeli
Foto: Shutterstock/Sandra Matic
Foto: Shutterstock/Sandra Matic

Naučnici su na osnovu datuma rođenja vakcinisanih građana otkrili da prednjače Lavovi i Vodolije, sa zavidnih 70% odnosno 67% vakcinisanih pripadnika. Slede ih Ovnovi i Strelci s 59%, a za njima su Rakovi (58%), Bikovi (56%), Blizanci (55%) i Vage (54%). Na kraju su Ribe i Jarčevi (51%), Device (50%) i Škorpije (46%).

Zbog čega su pojedini znakovi skloniji vakcinaciji? Jedno od mogućih objašnjenja: Vatrenim znakovima vakcinacija može da ide na živce, ali im je još napornije da čekaju i "jure" potvrde koje omogućuju ulazak (npr. u kafiće) samo vakcinisanim.

Isto objašnjenje važi i za Vodolije, ali ne i za Blizance, koji su na lestvici tek sedmi. I oni takođe vole da izlaze i druže se, ali im za to nije nužna vakcina. Ovi velemajstori improvizacije i snalažljivosti i uspevaju da se domognu potvrde ili prava na ulazak u određene institucije na "drugačije načine". Osmo mesto pripada Vagama za šta su "krivi" njihova neodlučnost i tromost.

Kao znak koji najjače podeže negativnoj propagandi, u ovom slučaju o navodno velikim opasnostima od vakcinacije za razliku od 'bezazlenog virusa' su Ribe. Nekog će sigurno iznenaditi slab plasman odgovornih Devica i Jarčeva, ali njima je svojstveno lako navikavanje na izolaciju. Moguće je da velik deo pripadnika tih znakova nije imao volje da ode na vakcinaciju, jer im izlasci i druženja uživo nisu presudni. Škorpija je sasvim logično na kraju kao najprkosniji i najuvereniji u svoju moć samoisceljenja.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Pročitaj još