Aktuelno

Izjava najlepše sportske novinarke razbesnela mnoge: "Ti ne izlaziš sa momcima koji nemaju novac"

Italijanska novinarka Dileta Leota nedavno se suočila sa kritikama javnosti kada je u radijskoj emisiji, koju vodi sa kolegom Danijelom Batagliom, pričala o ljubavnim odnosima.

Nedelja, 23.04.2023.

15:53

Izvor: superžena

Izjava najlepše sportske novinarke razbesnela mnoge:
Foto: Profimedia

Podeli:

Ona je u emisiji ispričala da je ljubav ta koja održava jedan emotivni odnos, te da finasnije, po njenom mišljenju, ne utiču na dalji tok veze.

Sa 17 godina rodila je prvo dete, a sada ima čak 22 dece: "Nedeljno potrošimo i do 4.700 evra"

"Možeš da se zaljubiš u nekog ko nema ogromnu cifru na računu u banci", rekla je sportska novinarka. Upravo je ova izjava izazvala lavinu negativnih komentara na društvenim mrežama.

Nakon dva propala braka, lepa glumica sreću pronašla u trećem: "Nisam znala šta tražim"

"Da li te je sramota tako nešto da izgovori?", "Pa, ti ne izlaziš sa momcima koji nemaju nivca", "Bolje je nekad da prećutiš, nego da kažeš", bili su samo neki...

Podsetimo, Dileta Leota, jedna od najlepših sportskih novinarki u Italiji, putem svog profila na Instagramu nedavno je podelila najlepše moguće vesti. Naime, Italijanka je objavila da je trudna sa bivšim golmanom Liverpula, a sada Njukasla, Lorisom Karijusom.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.