LJAJIC CE USKORO OBICI ZATVORE NA KOSOVU

Petak, 24.11.2000.

15:20

Izvor: B92

Default images

Podeli:

LJAJIC CE USKORO OBICI ZATVORE NA KOSOVU Savezni ministar za nacionalne i etnicke zjednice u SR Jugoslaviji Rasim Ljajic uskoro bi trebalo da obidje zatvore na Kosovu i Metohiji, kako bi video uslove smestaja i zivota zatvorenika razlicitih nacionalnosti, saopstio je savezni sekretarijat za informisanje. Kako prenosi Beta, ovaj zahtev ministar Ljajic je izneo u razgovoru sa specijalnim izaslanikom Visokog komesara Ujedinjenih nacija za ljudska prava u vezi sa krizom na Kosmetu Henrikom Amnusom. "Amnus je obecao da ce vec sutra o tome razgovarati sa sefom Civilne misije UN Bernarom Kusnerom i da ce u skladu sa zaduzenjima koje je dobio od visokog komesara Meri Robinson stalno biti na relaciji Beograd - Pristina i da ce preneti poruku Albancima da se Beograd otvorio, da pokusava da pruzi ruku i da je na njima red da je prihvate", navodi se u saopstenju.

Savezni ministar za nacionalne i etnicke zjednice u SR Jugoslaviji Rasim Ljajic uskoro bi trebalo da obidje zatvore na Kosovu i Metohiji, kako bi video uslove smestaja i zivota zatvorenika razlicitih nacionalnosti, saopstio je savezni sekretarijat za informisanje. Kako prenosi Beta, ovaj zahtev ministar Ljajic je izneo u razgovoru sa specijalnim izaslanikom Visokog komesara Ujedinjenih nacija za ljudska prava u vezi sa krizom na Kosmetu Henrikom Amnusom. "Amnus je obecao da ce vec sutra o tome razgovarati sa sefom Civilne misije UN Bernarom Kusnerom i da ce u skladu sa zaduzenjima koje je dobio od visokog komesara Meri Robinson stalno biti na relaciji Beograd - Pristina i da ce preneti poruku Albancima da se Beograd otvorio, da pokusava da pruzi ruku i da je na njima red da je prihvate", navodi se u saopstenju.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare