ZIZIC: PRE REFERENDUMA PREVREMENI IZBORI U CRNOJ GORI

Nedelja, 03.12.2000.

13:24

Izvor: B92

Default images

Podeli:

ZIZIC: PRE REFERENDUMA PREVREMENI IZBORI U CRNOJ GORI Savezni premijer Zoran Zizic izjavio je da se pre raspisivanja referenduma o nezavisnosti Crne Gore u toj republici moraju organizovati prevremeni izbori. "Djukanoviceva (predsednika Crne Gore Mila) koalicija pobedila je na platformi za Jugoslaviju i zato bi organizovanje referenduma pre izbora bila prevara biraca u Crnoj Gori. Neka se vladajuca koalicija na izborima oproba s motom 'za nezavisnu Crnu Goru', pa ce videti kako ce proci na izborima", rekao je Zizic u intervjuu koji objavljuje novosadski "Dnevnik", prenosi Beta. On je rekao i da ce guverner Narodne banke Jugoslavije Mladjan Dinkic biti razresen te duznosti na jednoj od narednih sednica savezne skupstine ukoliko ne prihvati da za njegovog zamenika bude imenovan Vuk Ognjanovic, koga je predlozila Socijalisticka narodna partija Crne Gore.

Savezni premijer Zoran Zizic izjavio je da se pre raspisivanja referenduma o nezavisnosti Crne Gore u toj republici moraju organizovati prevremeni izbori. "Djukanoviceva (predsednika Crne Gore Mila) koalicija pobedila je na platformi za Jugoslaviju i zato bi organizovanje referenduma pre izbora bila prevara biraca u Crnoj Gori. Neka se vladajuca koalicija na izborima oproba s motom 'za nezavisnu Crnu Goru', pa ce videti kako ce proci na izborima", rekao je Zizic u intervjuu koji objavljuje novosadski "Dnevnik", prenosi Beta.

On je rekao i da ce guverner Narodne banke Jugoslavije Mladjan Dinkic biti razresen te duznosti na jednoj od narednih sednica savezne skupstine ukoliko ne prihvati da za njegovog zamenika bude imenovan Vuk Ognjanovic, koga je predlozila Socijalisticka narodna partija Crne Gore.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare