Aktuelno

Od seks-simbola do svoje blede senke: Glumica pre 20 godina i sad

Neboplave oči, aristokratski ten i lice čisto kao papir, uz perfektno telo u bikiniju, postalo je san svih muškaraca, ali danas se na slavnoj glumici tragoveinekadašnje lepote skoro i ne vide.

Ponedeljak, 07.03.2016.

13:54

Izvor: B92

Od seks-simbola do svoje blede senke: Glumica pre 20 godina i sad
foto: Splash

Podeli:

Kada je pre tačno 20 godina stekla planetarnu slavu igrajući u filmu Tomb Rajder, glumica Anđelina Džoli postala je sinonim za lepotu i seksepil.

Pune dve decenije važila je za seks-simbol, zahvaljujući savršenim oblinama i licu bez mane koje joj je poklonila majka priroda.

Neboplave oči, aristokratski ten i lice čisto kao papir, uz perfektno telo u bikiniju, postalo je san svih muškaraca, ali danas se na slavnoj glumici tragovi nekadašnje lepote skoro i ne vide.

foto: Splash

Telo kojim je mogla da se pohvali danas mnogi opisuju kao anoreksično, dok je mnogi nazivaju kosturom i brinu se za njeno zdravlje.

Zabrinjavajuća mršavost poznate glumice odrazila se i na njeno lice - obrazi su upali, oči kao ispijene, a njen ten je postao gotovo proziran.

Njenu katastrofalnu transformaciju mnogi povezuju sa skandalima koji su od rane mladosti pratili Anđelinu - od povezivanja sa sektom, do morbidnih ideja i opsesije rakom, zbog koje je odstranila dojke i jajnike.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.