Roditeljstvo

Pevačica pokazala snimak sa ultrazvuka: Beba joj pokazuje srednji prst VIDEO

Beba pevačice Keti Peri izgleda ima smisao za humor, pošto je, kako se na snimku ultrazvuka koji je pevačica podelila sa svojim obožavaocima vidi kako joj pokazuje srednji prst.

Utorak, 12.05.2020.

15:30

Izvor: Super žena

Pevačica pokazala snimak sa ultrazvuka: Beba joj pokazuje srednji prst VIDEO
Foto: Getty/Getty Images / Staff

Podeli:

"Kada ti nerođena ćerka pokaže srednji prst iz materice, znaš da si spreman", napisala je pevačica na svom profilu na Instagramu.

"Stvarno mi pokazuje prst. To je tako smešno", čuje se na snimku Keti Peri.

Ovaj snimak je privukao veliku pažnju mnogih, a u komentarisanje se uključila i njena koleginica, takođe pevačica Rita Ora, koja je samo kratko napisala: "Ista mama".

Pre dva meseca pevačica i njen izabranik glumac Orlando Blum saopštili su da će uskoro postati roditelji. Par je već nekoliko puta odlagao venčanje, koje je trebalo da se održi ovog leta, ali je ono opet otkazano zbog pandemije koronavirusa.

A dok traje pandemija, pevačicu, kao i mnoge trudnice muče problemi koji su svim ženama koje su bile ili su trenutno u drugom stanju, veoma poznati.

"Ima dobrih dana, a ima i teških dana kad pogledam u svoje nožne prste i počnem da plačem ili zaplačem dok radim nešto potpuno banalno. Mislim da je to uglavnom zbog hormona, a i nisam navikla na to da sam zatvorena u ograničenom prostoru sa velikim brojem ljudi. Volim da budem napolju."

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare