Aktuelno

Viktorijin anđeo u haljini koja sve otkriva, glumica bez pardona pokazala grudi FOTO

Nakon Nedelje mode u Londonu, došlo je vreme i za Nedelju mode u Milanu, pa i tamo možemo očekivati brojne poznate ličnosti u najboljim izdanjima.

Četvrtak, 21.09.2023.

10:21

Izvor: superžena

Viktorijin anđeo u haljini koja sve otkriva, glumica bez pardona pokazala grudi FOTO
Foto: Profimedia

Podeli:

Viktorijin anđeo Sara Sampajo prisustvovala je predstavljanju nove kolekcije modnog brenda Roberto Kavali, a na događaj je stigla u veoma provokativnom izdanju.

Ispod crne haljine koja je, ruku na srce, više otkrila nego što je pokrila njeno telo, nije nosila donji veš, što je očigledno na fotografijama, a donji deo je naročito privukao veliku pažnju. Spušten je sve do intimne zone, a manekenka na stomaku ima upečatljivi detalj koji zapravo spaja donji deo haljine sa tračicama koje čine njen gornji deo.

Stajling je upotpunila torbicom sa sličnim detaljima, a na nogama je nosila klasične crne cipele. Od nakita – ništa, a na licu jača, efektna šminka.

U svakom slučaju, haljina koja zahteva idealnu figuru i koju bi se verovatno malo koja žena usudila da obuče.

Foto: Profimedia

Glumica i pevačica Bela Torn bila je u nešto drugačijoj varijanti kreacije istog modnog brenda, ali opet toliko provokativnoj da pokaže grudi.

U pitanju je izazovna elegantna haljina dužine sve do poda, s drugim rukavima i velikim prorezom na stomaku.

Foto: Profimedia

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare