Aktuelno

Bviši agent 007 snimljen u retkom izlasku sa suprugom, pokazao i novi imidž FOTO

Bivši agent 007 Danijel Krejg nedavno je prisustvovao jednom humanitarnom događaju koji organizuje fondacija Clooney Foundation For Justice.

Subota, 30.09.2023.

15:20

Izvor: superžena

Bviši agent 007 snimljen u retkom izlasku sa suprugom, pokazao i novi imidž FOTO
Foto: Profimedia

Podeli:

Glumac je crvenim tepihom prošetao u elegantnom plavom odelu, a društvo mu je pravila supruga Rejčel Vajs. Ona je za ovu priliku ponela elegantnu crnu haljinu sa belim detaljima, a celokupno izdanje je upotpunila jednostavnom frizurom i efektnom šminkom.

Foto: Profimedia

Najveću pažnju javnosti privukao je bivši agent 007 koji je, kako se vidi, pokazao novi imidž. Krejg je pustio kosu, šiške je stavio sa strane, a sudeći prema fotografijama, ofarbao je i kosu.

Podsetimo, Danijel Krejg i Rejčel Vajs počeli su emotivnu vezu 2010. godine. Svoju ljubav krunisali su i brakom 2011. godine, a ceremonija venčanja održana je u tajnosti. Rejčel je u septembru 2018. godine u 49. godini rodila ćerkicu, svoje prvo dijete s Danijelom

Foto: Profimedia

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.