Fitnes i dijeta

Fitnes instruktorka postala veganka i ugojila se 20 kilograma - sada opet jede meso

Kada je bila veganka, priznala je da je jela dosta testenina da bi utolila glad i da se zbog toga ugojila preko 20 kilograma.

Sreda, 23.03.2022.

09:39

Izvor: Daily Mail

Default images

Podeli:

Fitnes instruktorka Daniela Vizintin je postala veganka nakon što je gledala Netflix dokumentarac o mesnoj industriji. Posle izvesnog vremena, morala je da prestane s biljnom ishranom, jer se ugojila skoro 20 kg (imala je 50 kilogram) i kako je rekla dobila je sindrom nervoznih creva.
"Tada sam bila jedna od onih ljudi koji su mogli da jedu bilo šta i nikada se nisam ugojila. Nikada nisam očekivala da će toliki zdravstveni problemi proizaći iz toga što sam postala veganka. To je nešto što sam uradila jer sam verovala da je to prava stvar", rekla je.
Kada je bila veganka, priznala je da je jela dosta testenina da bi utolila glad i da se zbog toga ugojila preko 20 kilograma:
"Osećala sam se posramljeno. Postala sam veganka nakon što sam odgledao dokumentarac i mislia sam da sam napravila pravi moralni i etički izbor, jer sam veoma svesna našeg okruženja. Ali to je počelo da utiče na moje zdravlje i toliko sam se ugojila da nisam mogla ni da dišem u svojoj omiljenoj suknji. Skoro da nisam mogla da je obučem", rekla je.

Ovaj način ishrane je uticao na njeno zdravlje, pa se vratila na svoju redovnu ishranu početkom 2018. godine. Bilo joj je teško da gubi kilograme, sada ima 63 kg i zategnutu, mišićavu građu.

Istakla je da je vratila meso u ishranu o krenula je sa tzv. karnivor dijetom koja se bazira upravo na ovoj namirnici i tvrdi da joj se zdravlje poboljšalo.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.