Fitnes i dijeta

Ima mišiće i nigde sala: Evo šta jede Majli Sajrus da bi imala ovo ubitačno telo FOTO

Trenutno najpopularnija pevačica Majli Sajrus pre nekoliko večeri osvojila je dva Gremija i to po prvi put u svojoj muzičkoj karijeri.

Petak, 09.02.2024.

08:09

Izvor: Super žena

Ima mišiće i nigde sala: Evo šta jede Majli Sajrus da bi imala ovo ubitačno telo FOTO
Foto: Profimedia

Podeli:

Publika je bila oduševljena njenim duhovitim govorom na dodeli, a onda je usledio nezaboravni performans pesme "Flowers" zbog koje je osvojil i dve prestižne nagrade.

"Alen Islamović i Lepa Brena" postali hit na dodeli nagrada, samo će Srbi razumeti ovo VIDEO

Društvene mreže su te večeri bile preplavljene njenim fotogtografijama i video-snimcima, a pažnju je privukla i njena energija na pozornici.

Sve prusutne na dodeli Gremija, uključujući i publiku kraj malih ekrana, Majli je hipnotisala svojom pojavom i fit figurom.

Od tog trenutka, ljudi ne prestaju da pišu o njenom mišićavom telu koje nema ni gram sala.

A ovo je njena tajna...


Pevačica je veliki zaljubljenik fitnesa i redovno trenira kod kuće u svojoj teretani. Ne krije da obožava pilates i nikad ne preskače treninge.

Prema rečima njenog personalnog trenera Meri Vinzor, Majli trenira 30 minuta i nikada ne preskače vežbe za mišiće u predelu abdomena.

"Ona želi da bude zdrava i da ima dobre trbušnjake", rekla je za magazin "People".

"Uz to, redovno radi čuvenu vežbu sedenja uza zid, kao na nevidljivoj stolici, ide na pešačenje, penjanje, praktikuje aštanga jogu, a stalno je u pokretu na svojoj farmi, gde brine o konjima, psima, mačkama i jednom prasetu".

A kako se hrani?

Majli, prema rečima njene kume Doli parton, obožava da je jede pire krompir, kupus salatu, kukuruzni hleb, a takođe praktikuje i bezglutensku dijetu.

Pored toga, konzumira i ribu, jer su joj neophodne nutritivne vrednosti iz ove namirnice.

"Morala sam da uvedem ribu i omega-3 masti jer mi mozak nije funkcionisao pravilno", objasnila je pevačica i dodala da su joj proteini iz mesa ribe dragoceni jer ni "bezbroj avokada ne bi mogao to da joj pruži".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.