Fitnes i dijeta

Džuli "Jaws" Nelson: Ovo su saveti žene zvane "sport"

Žustri zvuk preskakanja vijače. Škripa bokserskih patika. Glasno „bip“ sa tajmera. Nezaboravni šumovi i žamor Gleasonove bokserske dvorane u naselju Dumbo, Njujork. Okružena mirisom gume i znoja, bivša balerina ovde zamotava šake, poput eha nekadašnjeg vremena kada je oko zglobova obmotavala svilene trake baletanki. Udarci rukavicama o džak označavaju početak tek jedne od mnogo predstojećih vežbi.

Utorak, 11.09.2018.

13:52

Izvor: Super žena

Džuli
Foto: Promo

Podeli:

Džuli "Jaws" Nelson ima svakodnevnu rutinu kojoj duguje izuzetnu spremnost i fizičku kondiciju.

Ovo su njeni saveti, ako želite da uvek budete fit.

Rano ustajanje

Dan počinje uvek rano. Za početak šeta svog psa ulicama Njujorka.

"Moji dani se razlikuju u zavisnosti od rasporeda treninga. Uglavnom ustajem između 5.30 i 6 časova. Prepodne obično držim grupne, a zatim od 10.30 individualne treninge. Nakon toga sledi još nekoliko grupnih časova. Onda nešto prezalogajim, i bacam se na sopstveni trening. Posle toga? Najčešće odlazim kući, pravo u krevet", rekla je ova multitalentovana dama.

Sport

Džuli je izuzetna sportistkinja, uvek u pokretu i spremna za akciju.

Karijeru je započela sa 11 godina, kada se pridružila Baletskoj akademiji Kirov. Deset godina kasnije odlučila je da baletsku suknju zameni bokserskim rukavicama, i već osam godina trenira boks.

Boks

"Ne postoji sport koji vas više od boksa može učiniti samouverenom, sigurnom i ispunjenom osobom. Vežbanjem ljudi ojačaju. Fizički i psihički", naglasila je Džuli.

Posao predstavlja veliki deo njenog života, ali kada klijenti odu, Nelsonova se vraća svojoj strasti.

"Volim individualne sportove – kada se svetla ugase i svi odu kućama, treba pronaći snagu i nastaviti sa sopstvenim treningom. To direktno utiče na performanse. Sami smo 100 odsto odgovorni za svoj uspeh", završava ova Njujorčanka.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare