Fitnes i dijeta

Nije mogla da smisli odlazak u teretanu – a sad je pokazala šokantnu transformaciju VIDEO

Eli Mekenzi Vilis nije mogla da smisli odlazak u teretanu. Mrzila je pokretne stepenice na kojima bi morala da odraditi kardio vežbe, pa bi nakon svega 4 minute odustala. Zato je samo dizala tegove, ali to nije dovelo do značajnih promena.

Nedelja, 23.07.2023.

08:37

Izvor: index.hr

Nije mogla da smisli odlazak u teretanu – a sad je pokazala šokantnu transformaciju VIDEO
Foto: 4 PM production/shutterstock

Podeli:

"Išla bih u teretanu i usresredila sam se na dizanje tegova, ali nisam radila ništa za svoje zdravlje kardiovaskularnog sistava. Bilo je izuzetno teško koristiti spravu s pokretnim stepenicama. Osećala sam se kao da mi pluća otkazuju. Svaki korak bio je kao da su tegovi pričvršćeni za moje gležnjeve. Bilo koja kardio sprava bila mi je neprijatelj", ispričala je.

Početkom 2023. dala si je u zadatak da poboljša kardio sposobnost. Počela je da trči. Odrekla se alkohola. Nakon 100 dana, bila je lakša 19 kilograma.

"Zbog toga što bih pila alkohol, mamurna sam se prejedala. Kad sam se rešila jedne nezdrave navike, sve se posložilo. Nisam imala pojma u koliko je lošem stanju moje mentalno zdravlje. Patila sam od napadaja panike i depresije. Sada sam srećna, zdrava i samouverena", dodala je.

Ona je je dokumentovala svoj gubitak težine na TikToku. Inspirativan isečak u kojem je uporedila svoje sposobnosti u aprilu 2022. i danas pregledan je preko pola miliona puta.

"Još uvik trčim svaki dan i nastaviću. Ko zna šta ću raditi nakon toga? Napravite i vi to zbog svog mentalnog zdravlja, zbog sebe, zbog svoje starosti", poručila je.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare