Aktuelno

Njima će novembar napraviti pakao od života, a finansijska situacija biće nikad gora

Tri horoskopska znaka u novembru će prolaziti pakao u životu, a haos i nestabilnost biće uobičajena pojava.

Četvrtak, 27.10.2022.

14:18

Izvor: B92

Njima će novembar napraviti pakao od života, a finansijska situacija biće nikad gora
Foto: HBRH/Shutterstock

Podeli:

Ono što se sa sigurnošću može zaključiti – tih 30 dana izgledaće im kao večnost.

Kraj oktobra donosi neočekivane promene: Ovi znakovi će osetiti nagli priliv novca, ali i...

Jarac

Jarčevi će osetiti pravu suštinu ‘besparice’. Povećanje prihoda nije ni blizu, a zbog jedne pogrešne odluke mogli bi da se nađu i na zavodu za zapošljavanje. Što se tiče ljubavi – najbolje će biti samcima jer će ostati sami, a oni koji su u vezi – više neće biti. Osim što će ovaj mesec u potpunosti iscrpeti osobe ovog horoskopskog znaka, neće im doneti ni trenutak sreće. Ali, početkom sledeće godine ‘ponovo ćete se roditi’. Strpite se malo.

Veliki nedeljni horoskop: Ovnove očekuju kratkotrajne veze, Škorpijama se vraća prošlost

Ovan

Početak meseca biće bajan, ali kako se mesec približava svojoj sredini – nastaje pakao i veliki problemi. Osim finansijskih problema, čekaju ih i oni na ljubavnom i zdravstvenom planu. Posao neće cvetati, a njihove greške brojaće kolege i čekaće samo trenutak kada ih mogu ‘baciti pod bus’ i ocrniti pred svima. Treba da budu vrlo pažljivi i svaku odluku raščlaniti do najmanjeg detalja. Ovnovima je novembar definitivno najgori mesec u 2022. godini, a kao šlag na torti – prekinuće se dugogodišnje veze, ali i brakovi.

Sve će dati da uvek budu okruženi ljudima, ovi znakovi mrze svoju samoću

Rak

Ispred Rakova je naporan mesec pun turbulencija, ali u svakom smislu onih negativnih i zastrašujućih. Oni koji nemaju novca za ‘crne dane’ biće najviše pogođeni jer ih čekaju veliki finansijski gubici. Kada je u pitanju ljubavni život – crni oblak nadviće se nad ovim horoskopskim znakom i veze će se pretvoriti u pakao, a partneri i partnerke slomiće im srce. Ni u porodici neće biti sjajnih odnosa. Iako je nadolazeći mesec u potpunosti grozan i najbolje bi ga bilo prespavati, početkom decembra stvari će se menjati pa vredi čekati tu priliku.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare