Aktuelno

Ovi znaci Zodijaka se često zaljubljuju u pogrešne – i to iz dva razloga

Ova četiri znaka zbog usamljenosti i potrebe za malo pažnje često biraju partnere iz potpuno poglešnih razloga.

Ponedeljak, 27.03.2023.

15:01

Izvor: Pink Villa

Ovi znaci Zodijaka se često zaljubljuju u pogrešne – i to iz dva razloga
Foto: adriaticfoto/Shutterstock

Podeli:

Ovan

Rođeni u ovom znaku vole da budu na vrhu, bilo na profesionalnom ili ličnom planu. Mogu da budu u vezi s nekim samo da bi bili popularni ili da bi pokazali da su uspeli da dođu do "dobrog ulova". Baš iz tog razloga mogu da "padnu" na nekoga isključivo zbog njegove popularnosti, a ne ličnosti.

Blizanci

Blizanci imaju potrebu da budu okruženi ljudima i uopšte im se ne sviđa ideja da budu sami. Tako u borbi protiv svoje samoće mogu da se upuste u ljubavnu vezu. Zaljubljuju se gotovo u svakog s kim izađu na dejt, samo da bi se osećali manje usamljeno.

Rak

Budući da su Rakovi osećajni, lako će pasti na nekoga ko im pruža i najmanju pažnju i ljubav. Jako se vezuju za takve osobe koje im na kraju slome srce kad saznaju da je to bilo samo "igranje s njihovim osećajima".

Strelac

Oni žele nekoga ko će im dati slobodu. Žele nekoga ko neće da ih guši. Oni uvek padaju na one nedodirljive i one koji ne pokazuju nimalo interesa za njih.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare