Aktuelno

Ova 4 horoskopska znaka imaju gomilu ljubavnika pre nego što se skrase

Za njih je svaka usputna veza put do one savršene, jer uče na greškama.

Utorak, 23.05.2023.

12:46

Izvor: Dubravka Prpiæ Znaor/24sata.hr

Ova 4 horoskopska znaka imaju gomilu ljubavnika pre nego što se skrase
Foto: Lucky Business/shutterstock

Podeli:

Riba

Ribe se lako vežu i često ‘padaju’ na svakog ko im drži otvorena vrata ili im uputi kompliment od srca. Oni traže ljubav, pa je nalaze gde god pogledaju. Zaljubiće se mnogo puta pre nego što pronađu osobu koja im je zapravo suđena, a to znači da će morati da pretrpe mnogo slomljenog srca i neizvesnosti. Moraće da se podignu s poda i pokušaju ponovno, ali ne odriču se nade da će pronaći pravu osobu, jer će je jednog dana zaista upoznati. Ipak, pre toga će imati neke propale veze da nađu ono što su oduvek tražili.

Vaga

Vage uvek drže svoje srce otvorenim za ljubav, zaljubiće se u razne ljude tokom života jer u svima vide lepotu. Zanemaruju njihove nedostatke, kako bi se fokusirali na vrline svake osobe koja im je u okruženju. Iako možda neko vreme neće sresti svoju srodnu dušu, njihovi će drugi odnosi i dalje biti nešto što će na kraju ipak ceniti.

Shvataju da neko ne mora da bude stalni deo njihovog sveta da bi bio važan jer su i privremene ljubavi jednako lepe. Naime, sve su te ljubavi jednako ključne u oblikovanju njihove egzistencije. Vage se toliko žele zaljubiti da se to dešava stalno, ali ne mogu sebi da pomognu. Uživaju u društvu gotovo svih koje sretnu, tako da uvek pronađu nešto što vole kod ljudi oko sebe.

Lav

Lavovi žele veliku, uzbudljivu romansu – i to će pronaći više puta u životu. Žele da se osete željeno, pa uživaju u vremenu kada su stvari sveže, nove i uzbudljive. Lavovi će otići od pogrešne osobe nakon što se iskre stišaju, ali će stati uz pravu osobu čak i nakon što faza medenog meseca prođe.

Ali zato može proći neko vreme da pronađu osobu uz koju će se vezati i ostati u vezi godinama. Biće to osoba zbog koje se osećaju posebno, čak i kada veza postane duga.

Blizanci

Blizanci moraju istražiti svoje mogućnosti jer ne znaju odmah kakav tip osobe im najviše odgovara. Moraju da pokušaju i pogreše više puta i da izlaze s ljudima koji su možda i potpuno pogrešni za njih, kako bi shvatili kojim kvalitetama se dive i koje pritom ne podnose kod partnera.

Naime, treba im iskustvo koje će ih voditi dalje i omogućiti im da znaju koga traže. Iako će im možda trebati neko vreme da pronađu nekoga ko im odgovara, to ne znači da su njihove prošle ljubavi bile uzaludne. One im pomažu da preduzmu korake u pravom smeru. Njihove prošle ljubavi uče ih važnim lekcijama o tome gde treba da usmere svoju energiju u budućnosti. Dakle, ne mogu da pronađu pravu osobu bez da ostvare veze s nekoliko pogrešnih.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare