Aktuelno

Žene rođene u ova 3 horoskopska znaka su najgore supruge: Nisu za brak

Astrolozi kažu da je bolje ne ulaziti u brak sa ženama rođenim u ovim horoskopskim znakovima.

Utorak, 26.09.2023.

15:04

Izvor: najžena

Žene rođene u ova 3 horoskopska znaka su najgore supruge: Nisu za brak
Foto: Profimedia

Podeli:

Za njih navode da veoma teško ostvaruju ljubavne veze, jer im karakter ne dozvoljava da se predugo zadržavaju u nekoj zajednici.

Devica

Postoji jedna stvar koja ljudima nije privlačna kod Devica – njihova opsesivno kritička i osuđujuća priroda. Zbog svoje perfekcionističke filozofije, Device imaju nerazumno visoke standarde. Ona će od vas očekivati da budete više od onoga što jeste i neće joj biti žao što se loše osećate, jer ste izneverili njena očekivanja. Ona smatra da ima prava da postavlja visoke standarde i, ako zaista želite da budete sa njom, morate dati sve od sebe da ih ispunite.

Škorpija


Od svih horoskopskih znakova, žene rođene u znaku Škorpije poseduju mnogo kvaliteta. Pametne su, perceptivne, organizovane i odgovorne. Ono što im nedostaje jeste posvećenost. One rade stvari na određen način i preziru kada moraju da se prilagođavaju tuđim željama. Potrebno je mnogo truda i posvećenosti kako bi ovakva žena posvetila sebe vezi s vama. Većina muškaraca ostane razočarana.

Ovan

Žene u ovom znaku moraju da kontrolišu i nagledaju svaki aspekt veze. Ne radi se o tome da vas ne poštuju kao osobu, već su takve prirodno. Moraju sve da isplaniraju unapred i žele da i svaki detalj u vezi bude na svom mestu. Zbog svog samopouzdanja, interesantne su u početku, ali to samopouzdanje se vremenom pretvara u nadmoćnu prirodu s kojom ćete se teško nositi. One neće dobro reagovati na nekog ko ih ugrožava, na nekog čija je ličnost intenzivna i moćna poput njihove. Najvažnije je da imate na umu da one ne žele da im veza bude borba za nadmoć.Atroloži kažu da su žene rođene u ovim horoskopskim znakovima najgore supruge.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.