VAGA

Ponedeljak, 16.01.2023.

00:06

Izvor: B92

Default images

Podeli:

PONEDELJAK

Neke dosta povoljne vesti dolaze do vas, ali ste previše okupirani razmišljanjima da biste mogli da se ljudski obradujete...Trudite se da se uklopite sa nekim ljudima, ali vam to danas teško polazi za rukom. Velika emotivna zainteresovanost i razmišljanje o osobi koja vam se dopada.

UTORAK

Imate svojih nedoumica, ali ste sigurni da ste na pravom putu po pitanjima koja su vam bitna. Ipak, ne dopada vam se što se neke stvari suviše prolongiraju. Potrebno je da budete strpljivi još uvek. Prepuštate organizaciju susreta i slobodnog vremena voljenoj osobi.

SREDA

Stoji blaga neodlučnost i nesigurnost šta da uradite po vama važnim pitanjima. Bolje ćete razmišljati i bolje funkcionisati od podneva pa na dalje. Voljena osoba je zaboravila na obećanje koje vam je dala, ali ne iz nemara, već iz okupiranosti ličnim i poslovnim obavezama.

ČETVRTAK

Imate potrebu da napravite konkretne dogovore, ali teško ostvarujete pravu komunikaciju sa poslovnim saradnicima. Nikako ne uspevate da se uklopite i usaglasite. Ako vidite da ne ide – ostavite za neki drugi dan. Jedna osoba se interesuje za vas i to vam je sada već očigledno.

PETAK

Zbunjeni ste situacijama na poslu, ali nemate nameru da tek tako odustanete od svojih ciljeva i planova. Umesto da žurite, pažljivo pratite šta se dešava u vašem okruženju. Zanemarujete voljenu osobu zarad kontakta sa prijateljima.

SUBOTA

Možete se rasplinuti u moru planova i na kraju ne odraditi ništa. Koliko god želeli da neke stvari završite, stalno vam je pažnja odvučena u drugom pravcu. Prihvatite da je možda najbolje da se dobro odmorite. Izražena komunikacija sa osobom koja vas privlači i intrigira.

NEDELJA

Dan je protkan pozitivnom energijom, vi ste u odličnom raspoloženju i spremni za pokret i inicijativu. Danas možete uraditi i neke stvari oko kojih biste se inače ustručavali ili opterećivali razmišljanjima. Pravi je trenutak da pošaljete poruku „onom nekom“.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare