Iz muškog ugla

Šta muškarci prvo primete kod žena kada s njima vode ljubav?

I dok se brinete oko manikira, pedikira i šminke, muškarcima pažnju odvlače neke sasvim druge stvari.

Utorak, 12.11.2019.

11:34

Izvor: super zena

Šta muškarci prvo primete kod žena kada s njima vode ljubav?
Ilustracija / Foto: Depositphotos/pressmaster

Podeli:

Naravno, fizički izgled je taj koji vas je na prvu loptu verovatno i spojio, ali muškarci tokom vođenja ljubavi ipak pažnju obraćaju na neke druge stvari, od kojih gotovo nijedna nema veze s izgledom. Ove tri stvari muškarci uvek primećuju na ženi tokom seksa.

Preuzimanje inicijative

Većinu frajera pasivne žene baš i ne uzbuđuju. Njima je poprilično napeto kada vi preuzmete inicijativu i odredite put kojim će ići vaša igra u krevetu.

Vaše oči

Znate onu izreku "oči su ogledalo duše"? To je u ovom slučaju potpuna istina. Naime, muškarci u očima žene čitaju je li joj seks dosadan, je li uzbuđena i posmatra li ih ili žmuri i zamišlja nekog drugog.

Izdepilirano telo i seksi donje rublje

Ove dve stavke temelje se na fizičkom izgledu, a muškarcu otkrivaju da li je žena planirala da vodi ljubav te večeri ili nije, prenosi Index.hr. Naravno, čak i ako niste izdepilirane i nosite obično pamučno donje rublje, to ne znači da će on biti manje uzbuđen i manje spreman za akciju.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.