Iz muškog ugla

Posle prvog sastanka se nikad nije javio: U čemu žene najčešće greše kada flertuju

Izašli ste na prvi sastanak sa dečkom i sve je bilo sjajno, ali vam se posle toga on više nikada nije javio. Gotovo da nema žene koja bar jednom nije prošla kroz ovakvo iskustvo. O čemu je zapravo reč i koje su to najčešće "greške" u flertovanju?

Utorak, 18.01.2022.

19:00

Izvor: Dnevniavaz

Posle prvog sastanka se nikad nije javio: U čemu žene najčešće greše kada flertuju
Foto: Monkey Business ImagesShutterstock

Podeli:

Neke žene su rođene za flert, druge se u toj oblasti slabije snalaze. Ali čak i najboljima se dogodi neka od ovih grešaka...

Nejasni signali

Nije dovoljno da se lepo obučete i da iznutra gorite za njim. Ako mu ne stavite do znanja da vam se sviđa, osmehom, slučajnim dodirom ili zainteresovanim slušanjem, neće znati da vam se dopada, prenosi .

Preterana samouverenost

Pričom o drugim momcima koji vam pevaju pod prozorom i čekaju u redu samo da vas vide oteraćete dečka koji vam se sviđa. Niko ne voli hvalisave ljude.

Previše smeha

Muškarci vole kad se smejete njihovima šalama, ali ako preterate, pomisliće da glumite i doživeće to kao znak da nisu duhoviti. Kada im povredite ego, ne možete očekivati da uživaju u bezazlenom flertu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.