Iz muškog ugla

Ove situacije otkrivaju da je muškarac ludo zaljubljen

Kada im srce zakuca brže za nekom ženom, razgovor može da traje satima. Tada joj otkrivaju sve i svašta o sebi jer imaju poverenja.

Sreda, 19.01.2022.

18:33

Izvor: 24sata.hr

Ove situacije otkrivaju da je muškarac ludo zaljubljen
Foto: Krakenimages.com/Shutterstock

Podeli:

Voli da bude u vašem društvu

Čak i kada su njegovi prijatelji u pitanju radije će provoditi vreme s vama, nego s njima - nekako neće moći da odoli. Žena u koju se muškarac iskreno zaljubi postaje njegov prioritet, ona mu je najvažnija na svetu i napraviće sve kako bi se osećala prijatno pored njega.

Neki čak izmišljaju razloge kako bi bili duže vremena u društvu žene koja im se sviđa.

Dugo razgovara s vama

Nekako kao da ne želi da se taj razgovor ikada završi. Pri tome može delovati kao da je pomalo nestabilan na nogama jer je jako uzbuđen, a to pokušava da prikrije, oči su mu sjajne, a osmeh prisutan. Važi mišljenje da muškarci ne vole previše da razgovaraju, ali, kada im srce zakuca brže za nekom ženom, razgovor može da traje satima. Tada joj otkrivaju sve i svašta o sebi jer imaju poverenja u nju.

Nije nametljiv

Ne visi vam nad vratom i ne pokušava da opsesivno kontroliše svaki vaš potez. Ne nameće vam svoje stavove i iskreno voli da čuje vaše mišljenje o svemu. Zaljubljen je u vas upravo onakvu kakva jeste, voli da otkriva što vam je važno u životu, kakve hobije imate, kakvi su vam odnosi s prijateljima i porodicom.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.