Iz muškog ugla

Sedam jasnih znakova da je dobar u krevetu

Kada vam se muškarac zaista dopada, onda imate sasvim razumljivo interesovanje koliko je dobar u krevetu i da li se nećete razočarati odmah posle prvog seksa. Sedam očiglednih znakova koji mogu indirektno dati pozitivan odgovor na ovo pitanje čak i u početnoj fazi veze.

Nedelja, 30.01.2022.

16:05

Izvor: zenskimagazin.rs

Sedam jasnih znakova da je dobar u krevetu
Foto: oneinchpunch/Shutterstock

Podeli:

On vas dodiruje

Nije tajna koliko je govor tela važan u komunikaciji. Ako vas muškarac ne pogleda u oči ili vas slučajno dodirne tokom razgovora, onda mogu postojati dve opcije: ili ne oseća privlačnost prema vama, ili će u krevetu biti isto tako sputan i hladan.

Dobro se kreće

Ako čovek dobro pleše i, u principu, zna da kontroliše svoje telo, a samopouzdanje sija u svakom njegovom pokretu, onda će ga to pratiti u krevetu. Njegov hod, ritam - sve to govori o njemu.

Ležerna odeća

Ovde se nikako ne radi o momcima koji uopšte ne vode računa o sebi. Međutim, malo je verovatno da će vam se svideti previše čist muškarac koji će više paziti na urednost i sterilnost i neće uživati u procesu.

Aktivni gestovi

Mnogi psiholozi su se složili da ako muškarac aktivno gestikulira rukama dok komunicira sa vama, onda je dobar ljubavnik. Ali ako ostane nepomičan ili nervozno petlja sa prvim predmetima koji mu dođe pri ruci, očigledno nije profesionalac u seksu.

Dobro se ljubi

Poljubac je najlakši način da procenite koliko je dobar u krevetu, jer je to kao demonstracija seksa. Ako te momak ljubi senzualno, uporno i strastveno, dok te čvrsto grli (ali ne pušta), onda će biti jednako dobar i u seksu. Ali ako čovek ne zna šta da radi sa svojim jezikom i šta da radi sa rukama, malo je verovatno da će pokazati više profesionalizma u krevetu.

On je atletski građen (ali umereno)

Nema ništa bolje od momaka koji su u dobroj formi. Osim toga, zahvaljujući svojoj atletskoj izdržljivosti, mogu da „izdrže“ mnogo duže. Ali napumpani muškarci koji su jednostavno opsednuti svojim mišićima često su narcisi, fokusirani samo na sebe.

On kaže šta misli

U okviru razumnog, naravno. Ali ako je muškarac iskren prema vama, ne okleva da izrazi svoje misli i emocije, onda će u krevetu biti jednako otvoren i opušten.

Pa, ne zaboravite da ovi znaci nisu konačna istina. Ne bi trebalo da odbijate momke samo na osnovu zaključaka izvučenih iz ovog članka. Uostalom, ako vam je sa njim udobno, zanimljivo i zabavno, trebalo bi da proverite sami da li će vam biti dobro zajedno u svakom smislu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.