Iz muškog ugla

Muškarci otkrili: Evo na šta misle kada kažu da žena nije dobra u krevetu

Pravi muškarac koji iskreno voli svoju ženu, nikada neće reći njoj, niti bilo kome drugom da je loša u krevetu.

Sreda, 09.02.2022.

14:12

Izvor: 24sata.hr

Muškarci otkrili: Evo na šta misle kada kažu da žena nije dobra u krevetu
Foto: gpointstudio/Shutterstock

Podeli:

Koliko je neko dobar ili loš u krevetu - o tome bi se moglo raspravljati danima, jer ono što je nekome loše, drugome je fantastično - i obrnuto. Seks bi trebao da bude nešto što vezu između dvoje ljudi vodi na višu nivo intime i emocija, a ne puko zadovoljavanje sopstvenih potreba.

Jab-jum je jedna od najmoćijih poza, podjednako uživaju i muškarci i žene

Ovo su neki od razloga zbog kojih neki muškarci seks mogu smatrati nedovoljno kvalitetnim:

Ženina nesigurnost zbog fizičkog izgleda

Mnogim ženama je neprijatno da se skunu pred partnerom ili da vode ljubav s upaljenim svetlima. To samo pokazuje da smatraju kako nisu dovoljno lepe i savršene, i zbog toga ih je sramota. To vodi do niskog samopoštovanju, sramežljivosti i toga da zapravo u krevetu ne mogu da se opuste.

Niko nije savršen! Takav čovek jednostavno ne postoji.

Profesorka navela šest razloga zbog kojih žene varaju

Svi mi imamo mane, i svi bi toga trebali da budu svesni i da prihvate, kako svoje, tako i tuđe nedostatke.
Muškarac koji iskreno i duboko voli ženu s kojom živi, voleće i sve njene mane. Zato, opustite se i dopustite svojem partneru da upozna vaše telo do najsitnijih detalja. Skupite hrabrosti i obucite neki izazovni donji veš. Osećaćete se samouverenije i privlačnije, a samim time i opuštenije.

Nedostatak intime i bliskosti

Ključ svake kvalitetne veze je bliskost i intima. Seks je vrhunac toga. Neke žene uskraćivanjem intimnih trenutaka kažnjavaju svoje partnere ili ih ucenjivati time. To je sve samo ne dobro i pametno. Manipulacija bilo kojeg tipa, a posebno ovakvog, ne može da se završi dobro.

Postoje žene koje partneru uskraćuju bliskost nesvesno, posebno u dugim vezama. Usputni zagrljaj, poljubac, lepa reč bi trebale da budu prisutne svakog dana. Time pokazujete nekome da ga iskreno volite upravo takvog kakav je, a to vodi i boljem seksualnom životu.

Ženin sve zapušteniji izgled

To što ste dugo u vezi ne znači da treba da zapostavite svoj izgled. Normalno da se nećete svaki dan šminkati čim ustanete samo da bi partneru bile privlačnije, jer on vas voli i bez toga. Ali, ponekad se treba malo više potruditi i rasplamsati strast kakva je bila na početku veze.

One bi da vode ljubav na otvorenom, oni da snimaju "akciju"

Takođe, nemojte dozvoliti da po kući stalno hodate, na primer, prljave i raščupane kose, u pocepanoj trenrci, neizdepiliranih nogu i sa sve većim brojem kilograma. Ako sebi to dozvolite, ne samo da ćete izgledati sve lošije, već ćete se tako i osećati, samopouzdanje će vam padati, a tada će se to odraziti i na vaš seksualni život.

Do seksa dođe samo kada je sve savršeno

Naravno da je takvih savršenih trenutaka malo, pa ih ne čekajte jer ćete i vi i vaš partner živeti gotovo u celibatu. Ne čekajte pogodno raspoloženje za seks kako bi do njega došlo, već se potrudite - ako niste u tom raspoloženju, promenite ga.

Dodirujte se međusobno, masirajte, upalite pokoju sveću, pustite laganu, senzualnu muziku, sipajte vino, gledajte jedno drugome u oči... Upravljajte svojim vremenom i događajima onako kako vi želite. Ne čekajte da se nešto dogodi slučajno, pa tako ni seks.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.