Iz muškog ugla

Ove rečenice otkrivaju da je muškarac ludo zaljubljen

Ako vam muškarac šalje poruke, zove vas, fokusiran je na vas u društvu, pokazuje interesovanje za vaš život jasno je da mu se dopadate.

Petak, 26.08.2022.

18:00

Izvor: Magazin.novosti.

Ove rečenice otkrivaju da je muškarac ludo zaljubljen
Foto: VGstockstudioshutterstock

Podeli:

Olga Romaniv, ruska psihološkinja, smatra da se muškarci koriste određenim frazama i rečenicama kada pokušavaju da vas osvoje.

Ove rečenice otkrivaju da je ludo zaljubljen u vas:

1. "Pričaj mi o sebi"
- Ako vam postavlja pitanja za vaša interesovanja, hobije, porodici, prijateljima i pažljivo sluša šta mu pričate definitivno nije reč samo o radoznalosti.

2. "Volim vreme provedeno sa tobom" - Muškarac kom se zaista dopadate pokazivaće vam da voli da provodi vreme sa vama. Obratite pažnju koliko često govori da voli da provodi vreme sa vama, da ste mu nedostajali i da su mu značili vaši saveti.

3. "Volim kad se smeješ"
- Smeh učvršćuje vezu između dvoje ljudi. Ako se često trudi da vas nasmeje to je signal da mu je zaista stalo do vas i da mu se dopadate. Posebno ako naglašava da voli kad se smejete.

4. "Treba mi tvoj savet/pomoć" - Stručnjaci smatraju da je ovo vrsta psihološkog poteza za privlačenje pažnje. Na ovaj način muškarac pokazuje da mu je vaše mišljenje važno i da ga izuzetno ceni. Takođe, isto znači i kada nudi svoju pomoć.

5. "Prelepo izgledaš"
- Ako se muškarac ne ustručava da vam udeli kompliment, to znači da mu se sviđate. Ako naglašava koliko ste inteligentni, šarmantni, duhoviti - definitivno je zaljubljen u vas.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 9

Pogledaj komentare