Iz muškog ugla

Dve seks poze koje muškarci masovno izbegavaju

Zašto im ove poze smetaju i zašto ih izbegavaju? Zar muškarci ne uživaju u svemu što je vezano za seks?

Sreda, 26.04.2023.

14:16

Izvor: V.R./zenskimagazin.rs

Dve seks poze koje muškarci masovno izbegavaju
Foto: gpointstudio/shutterstock

Podeli:

Kako se ispostavilo, oko 37% muškaraca nije čak ni probalo pozu u seksu koja im se ne sviđa. Nasuprot njima su muškarci koji su isprobali te poze i u kojima se nisu proslavili. U pitanju su stojeća poza i "kašika".

Šta nije u redu sa stojećom pozom?

"Možda smo devojka i ja previše niski. Ne mogu da pronađem dobar ugao i moja partnerka ne može da ‘izbaci’ zadnjicu dovoljno".

"Naše razlike u visine čine ovu pozu nemogućom".

"Bilo mi je čudno, završio sam stojeći na prstima".

Što se tiče "kašike":

"U ovoj pozi mi je suviše bolno, jer mi je penis iskrivljen".

"Osećaj je jednostavno čudan, kao da ne možete da se lepo pomerate i uživate u seksu".

Najčešći razlog zbog kojeg muškarci ne vole neku pozu: jer je previše čudno u njoj.

Druge dve poze koje ne vole su: 69 i "obrnuta kaubojka".

Na kraju, u anketi koja se bavila ovim pitanjem se takođe nalazilo i pitanje koja im je omiljena poza. Odgovor je naravno očekivan – "dogi" poza je svima omiljena. Čak 38% muškaraca je reklo da im je to omiljena, dok je misionarska poza na drugom mestu.

Pa, kako da znate da vaš partner ne voli neku određenu pozu? Većina muškaraca, oko 51% je otvoreno razgovaralo o tome, dok je 49% ostalo suzdržano.

Muškarcima nije strano da isprobavaju i te poze koje ne vole, ali je seks definitivno mnogo zanimljiviji kada menjate poze i jednostavno se zabavljate.

Popričajte sa vašim partnerom koju pozu najviše voli, a koju ne i pokušajte da sve isprobate. Kao što smo već rekli – bitno je da se zabavite!

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.