Lepota žene

Savršen trik s kosom koji Sara Džesika godinama koristi za dobijanje blistave i sjajne kože

Zvezda serije "Seks i grad", pa i njenog nastavka "I tek tako...", glumica Sara Džesika Parker, danas ima 58 godina i mnogi će se složiti s tim da nikad bolje nije izgledala.

Petak, 15.09.2023.

12:09

Izvor: Super žena

Savršen trik s kosom koji Sara Džesika godinama koristi za dobijanje blistave i sjajne kože
Foto: Profimedia

Podeli:

Plava duga kosa joj je oduvek zaštitni znak, ali u poslednje vreme izgleda još plavlja. Trik je u tome da ima skroz svetle pramenove koji joj uokviruju lice, zbog čega joj koža i kosa izgledaju osunčano i blistavo.

Glumica godinama sarađuje s frizerkom Đinom Gilbert iz Njujorka, koja već dve decenije čini da njena kosa izgleda kao da je prirodno posvetlila od sunca.

Znajte da ekstra svetli pramenovi oko lica Sare Džesike Parker nisu slučajno tu. Frizerka ih dodaje s razlogom i u tome je trik poznatih: savršen su način za posvetljivanje i podizanje kože, te privlačenje pažnje na ključne crte lica.

Zato, ukoliko i vi želite sjaj u licu i na koži, bez obzira na godine, prikriveno nanošenje svetlije boje na kosu je pun pogodak i nema razloga da ga ne isprobate.

Foto: Profimedia

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.