Lepota žene

Podmlađuju i osvežavaju: Tri boje za kosu koje će ove jeseni obožavati žene preko 40 godina

Nova sezona znači novu priliku da promenite boju kose i isprobate drugačiji izgled. Ako ste raspoloženi da eksperimentišete sa svetlijom ili tamnijom nijansom kose i pitate se koje će boje biti u trendu ove jeseni - nastavite da čitate ovaj tekst.

Nedelja, 24.09.2023.

11:39

Izvor: elle.rs

Podmlađuju i osvežavaju: Tri boje za kosu koje će ove jeseni obožavati žene preko 40 godina
Foto: hedgehog94/Shutterstock

Podeli:

Podsećamo na to da nikada ne bi trebalo da se osećate prinuđenim da pratite trendove, već je ovo samo predlog koji može da posluži kao beauty inspiracija damama nakon 40. godine.

Ovo su tri trendi boje kose za jesen 2023. koje pristaju gotovo svima:

1. Brineta sa zlatnim odsjajem

Poznata i kao dimenzionalna brineta, ovo je nijansa zlatne boje koja dodaje toplinu i bogatstvo kosi i može upotpuniti mnoge tonove kože. Možete dodati nekoliko karamel i tamnijih tonova smeđoj kosi i prilagoditi ih tako da istaknu boju vaših očiju.

2. Crvena

"Crvena" nije boja – to je spektar koji se sastoji od nijansi koje su raznolike od "strawberry blonde", preko cherry cole i svega između. Nije neuobičajeno da se crvena pojavi kada se temperature spuste - ona je definitvno jedan od jesenjih favorita u farbanju kose. Ali ove sezone možete očekivati da će dominirati toliko različitih nijansi crvene, uključujući narandžaste tonove i tamnije bordo boje.

Ako vas zanima crvena, jedna od najtoplijih boja koju sada možete isprobati je bakarna, koja možete videti na zvezdama poput Megan Foks i Kendal Džener.

3. Puterasto-plava

Ako imate plavu kosu i želite da pronađete novu varijantu vaše omiljene boje, dodajte nekoliko toplih pramenova da biste stvorili „puterasto-plavu“ boju kose. Ova nijansa može učiniti vašu plavu boje kose još svetlijom, ali je lakša za održavanje od platinaste plave. Nose je poznate ličnosti poput Kejt Hadson i Rite Ore.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare