Tri važne stvari koje mogu da poprave svaki loš seks

Da biste izgradili seksualno samopouzdanje potrebno je iskustvo. Na tom putu, pomoći će vam i ovi koraci zbog kojih ćete se osećati potpuno zadovoljeni.

Sreda, 21.09.2022.

14:11

Izvor: tuzlanski.ba

Tri važne stvari koje mogu da poprave svaki loš seks
Foto: WeAre/Shutterstock

Podeli:

1. Budite kraljice vlastitog zadovoljstva

Poznato je da su žene koje se češće samozadovoljavaju samopouzdanije u seksu, te u njemu nalaze više zadovoljstva jer znaju kako doseći vrhunac.

Žene ćelave muškarce smatraju i manje uspešnim i manje privlačnim, pokazalo istraživanje

"Ako to još niste učinili, morate naći vremena da otkrijete vlastite erogene zone, kao i intenzitet dodira koji vam najviše odgovara", objašnjava seksološkinja Emili Mors.

Muškarci zaista ne razumeju žene, istraživanje je konačno potvrdilo

2. Naučite da gledate svoje telo kao seksepilno

Za seksualno samopouzdanje važna je ljubav prema vlastitom telu, doživljavanje sebe samih kao seksualnih bića. Da biste dosegnuli ovaj cilj, važna je vežba. Obucite svileni veš, usku haljinu, obujte svoje omiljene štikle ili bilo koji dodatak koji vas čini poželjnima, i prošetajte u takvom izdanju.

Šta omiljena poza u seksu govori o njemu?

3. Recite ove tri magične reči

Niko vam ne može pročitati misli, pa ako nešto želite, to morate i da tražite. Ovo pravilo posebno vredi u slučaju seksa. Ako partner radi nešto tokom seksualnog odnosa što vam se ne sviđa, najbolje je da mu to odmah kažete.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare