Za sve obožavateljke oralnog seksa: Poza "seksi vodoinstalaterka" će izludeti muškarca FOTO

Ponekad se iskra pod plahtama ugasi, a seks postane pomalo dosadan. Kako bi vratili žar u ljubavni odnos, najbolje je isprobavati nove seksualne poze koje će vam pomoći da upoznate sebe, a partneru omogućite nezaboravno iskustvo.

Utorak, 27.12.2022.

15:04

Izvor: zadovoljna.hr

Za sve obožavateljke oralnog seksa: Poza
Foto: Prostock-studio/Shutterstock

Podeli:

Seksualni terapeuti ističu kako svaka seksualno aktivna osoba na svetu ima neki fetiš, odnosno seksualnu naklonost. Iako se fetiši obično vežu uz ekstreme, to zapravo nije istina. Fetiš je svaka radnja pod plahtama koja nam pruža zadovoljstvo. Istraživanja su pokazala da je najčešći fetiš "igra uloga", u kojoj partneri oblače uniforme kako bi na trenutak maštu svoga partnera pretvorili u stvarnost.

"Spavao sam sa više od 8.000 žena", porno zvezda otkrila "male" tajne fenomenalnog seksa

Zašto žene vole uniforme? Psiholozi kažu da uniforme predstavljaju svrhu i hrabrost, ali i ljubav prema svojoj profesiji. Zainteresovani, strastveni i spretni muškarci su bolji ljubavnici, pokazuju istraživanja. Policajci, vatrogasci ili vodoinstalateri, najčešće su uloge koje žene traže kod muškaraca.

Kako izvesti pozu "seksi vodoinstalatera"?

Da li ste znali da postoji seksualna poza u kojoj se žena pretvara u seksi vodoinstalaterku? Takozvana vodoinstalater poza je novi oblik seksualnog ponašanja koji uključuje oralni seks. Dakle, kod poze seksi vodoinstalatera, žena izgleda kao da "poverava šta ima ispod umivaonika".

Ima li "leka" za čuveni "frend zoun"? Ovi saveti će vam pomoći da od prijatelja postanete ljubavnik

Kod ove poze muškarac kleči, a žena leži na leđima, glavom okrenuta prema njegovim preponama, pa izgleda kao da popravlja umivaonik.

Iako na prvu ova poza izgleda kao da u prvi plan stavlja zadovoljstvo muškarca, to zapravo nije tako. U ovom položaju muškarac ima slobodne ruke koje može da iskoristi za strastvene dodire, pa bismo ovu pozu mogli da gledamo kao seksi uvertiru u "pravu igru".

Ovo je savršena poza za parove koji vole da menjaju dominantne uloge. Osoba koja prima zadovoljstvo u ovoj pozi ima kontrolu pokreta, a osoba koja pruža zadovoljstvo ima puno bolji pristup 'muškim organima' nego u klasičnom položaju oralnog seksa. Kod oralnog seksa nije samo penis u prvom planu, treba se pozabaviti i muškom G tačkom, rekao je seksaulni terapeut Sakši Tiku.

Ova seks poza je najnoviji trend: Ako vam je dosadio "dogi", zabavite se uz "frogi"

Da li znate gde je muška G tačka?

Ako još niste znali, muška G tačka je prostata. To je žlezda koja se nalazi otprilike pet do sedam centimetara od anusa, na prednjoj strani analnog kanala i neposredno ispod bešike i stimulacijom ovog mesta, možete da dovedete muškarca do nekih novih seksualnih iskustava.

Seksualni eksperti predlažu načine na koje možete da "začinite" ovu pozu. Kako bi poza bila što ugodnija, koristite mekano pomagalo kako vas ne bi bolela kolena. Takođe, žena koja leži i pruža užitak svom partneru nema nikakvu kontrolu pokreta, pa se unapred dogovorite o tempu i dinamici pokreta.

Za ljubitelje BDSM-a, predlog je da koristite lisice ili kožni bič za lagano spankanje, govori Tiku.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.