Ove poze u seksu žene ne mogu organski da podnesu

Dr Emili Morz (50) iz Mičigena, na društvenim mrežama je podelila tri poze za koje ona misli da su puno gore nego što se o njima govori - pogotovo za žene.

Nedelja, 28.05.2023.

12:52

Izvor: 24sata.hr/Bruno Serdar/The Sun

Ove poze u seksu žene ne mogu organski da podnesu
Foto: Ollyy/shutterstock

Podeli:

"Postoje neke aktivnosti u seksu koje zvuče puno zabavnije nego što to zaista jesu. Naravno, u porno filmovima možda izgledaju dobro, ali u stvarnom životu to nikako nije slučaj. Dobar seks je onaj u kom se osećate dobro, a ne samo onaj koji izgleda dobro. Seks scene koje deluju zabavno u teoriji, ali u praksi su grozne, pogotovo za žene, kao što su: seks pod tušem, poza 69 i obrnuta kaubojka", rekla je Morz.

Svoje pratioce je pitala da li se slažu s njenim mišljenjem i da li postoje još neke aktivnosti u seksu koje bi dodali na spisak.

Neki su komentarisali kako je i seks na plaži prilično grozan, dok su neki isto rekli i za seks u bazenu ili djakuziju. Jedan korisnik je dodao da mu je najgore kada neko želi da menja poze na svakih 10 sekundi.

Ipak, bilo je i onih žena koje se nikako nisu složile sa Emili.

"Meni je obrnuta kaubojka odlična", komentarisala je jedna žena pozu u kojoj partnerka sedi na muškarcu okrenuta mu leđima, a druga je dodala da voli i pozu 69, kada par leži jedno na drugom i uzajamno se oralno zadovoljavaju, ali i seks pod tušem, ako ima dovoljno mesta, piše The Sun.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.