Na TikToku se pojavio novi trend flertovanja koji zaista radi: Šta je "metod trougla?" VIDEO

Posle uređenja kuće, lepote i kuvanja, Tik Tok ulazi u oblast upoznavanja i flertovanja. Nedavno se popularna platforma prilagodila temama ljubavi, a mnogi video snimci se fokusiraju na tehnike da pronađete svoju drugu polovinu.

Sreda, 20.09.2023.

16:20

Izvor: Ženski magazin

Na TikToku se pojavio novi trend flertovanja koji zaista radi: Šta je
Foto: New Africa/Shuttterstock

Podeli:

Najnoviji i najpopularniji trend želi da se korisnici platforme fokusiraju na flertovanje i kako da neprijatni trenuci postanu prijatniji.

U svakom izlasku ima trenutaka nespretnosti, posebno ako je veza na početku. Tik Tok nam daje rešenje, da ih učinimo manje nezgodnim. Na primer: sastanak se završava i vi ste u autu. Nakon što ste o svemu razgovarali, vreme je da kažete "zbogom" i umesto razgovora nastaje neprijatna tišina. Ako je sastanak protekao kako ste mislili i želite da odete korak dalje, onda postoji način da pokažete svoje namere. U stvari, nećete ni koristiti reči. Sve što je potrebno je govor tela.

Ovde nastupa „metod trougla“.

Metoda trougla je način da uspostavite kontakt očima i date svom partneru do znanja da uživate u zajedničkom vremenu i da ste možda spremni da se malo zbližite, a zašto ne i da razmenite poljupce. Vaše oči vam omogućavaju da kažete mnogo, a da ne kažete ništa.

Ovaj novi trend sugeriše da nekoliko sekundi gledate u 3 tačke na licu, formirajući virtuelni trougao svojim pogledom. Počinjete od očiju, zatim gledate dole do usana i ponovo završavate u očima. To jest, vaš pogled će ići otprilike ovako: desno oko - usne - levo oko.

Korisnici Tik Toka tvrde da je ovaj metod veoma efikasan, dok Peti Vud, stručnjak za ljudske odnose i govor tela, napominje: „Posebno je važno, mimo verbalne komunikacije, imati vezu bez reči kroz pokrete i poglede. Sa ovom taktikom, lakše je dati drugoj osobi vremena i razumeti da li je ono što želite obostrano, da se pripremite za trenutak poljupca."Autor i stručnjak za odnose s javnošću Majkl Elsberg potvrđuje: „Oči otkrivaju svet informacija izvan mesta gde je fokusirana naša pažnja. Zamislite sve emocije – sreću, bes, tugu, iznenađenje, strah – koje se mogu otkriti samo gledanjem u oči osobe. Kada uspostavimo kontakt očima sa drugom osobom, na neki način joj dajemo ključeve našeg emocionalnog sveta. Šta god da osećamo, druga osoba će to verovatno primetiti kroz jedan naš pogled".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.