Ljubitelje mode očekuje magična noć na Kopaoniku

Održana je konferencija za medije povodom devetog po redu modnog događaja "Deichmann Magic Night" koji ce se održati od 1-3 decembra na Kopaoniku, u hotelu "MK Grand resort".

Utorak, 24.11.2015.

15:08

Izvor: B92

Default images
foto: promo

Podeli:

U prijatnoj atmosferi tradicionalnog i sveže otvorenog restorana nacionalne kuhinje "Savski venac", uz prigodno posluženje, domaćice večeri, Ivana Stanković i Nina Radulović Lečić predstavile su bogat modni i prateći program manifestacije.

Na devetom "Deichmann Magic Night-u" biće predstavljena revija cipela pomenute kompanije, zatim revije renomiranih modnih kuća "Allegra by Huawei" i "Barbosa", zatim revija glamuroznih haljina - "Predrag Đuknić by Grand Aroma", a kompanija "Diopta" će prirediti modni performans.

I ove godine na Kopaoniku će medju zvanicama biti veliki broj javnih ličnosti : Aleksa Jelić, Dalibor Andonov Gru, Danijela Vranješ, Niggor, Marina Perazić i mnogi drugi. Partneri manifestacije su i Grand Aroma koja će organizovati takmičenje za najlepšu fotografiju inspirisanu magičnim trenucima na planini, a pobednica dobija besplatno profesionalno šminkanje i frizuru. Kompanija "Huawei" će za sve novinare i učesnike organizovati takmičenje u kuglanju i podeliti veoma vredne nagrade. Pobednicki tim dobija power bank punjače, a najbolji u timu dobija najnoviji model smart telefona P8. Definitivno je zagarantovan dobar provod na predstojećem "Deichman Magic Night-u" koji najavljuje novogodišnje praznike koji nam stižu. Dočekajmo ih u velikom stilu, neka magija počne …

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare