Nosili su slična odela i Vensan nije mogao da se odvoji od mlade supruge FOTO

Vensan Kasel i Tina Kunaki prisustvovali su tradicionalnoj manifestaciji Bijenale u Veneciji (izložbi savremene umetnosti) kao ambasadori brenda "Valentino".

Ponedeljak, 25.04.2022.

15:12

Izvor: Super žena

Default images

Podeli:

Zaljubljeni par se na otvaranju italijanskog paviljona u okviru izložbe pojavio u skoro istim odevnim kombinacijama. Prelepa Tina je za ovu priliku nosila ružičasto odelo iz poslednje kolekcije spomenutog brenda, a celokupno izdanje upotpunila je ružičastim salonkama i jednostavnom, ravno isfeniranom frizurom.

Piće u ruci, šareni bikini i pogled zavodnice FOTO

Što se tiče njenog emotivnog partnera, može se primetiti da je Vensan pomno pratio stil svoje supruge, te je za svečani događaj nosio elegantno crno odelo koje potpisuje modna kuća "Valentino".

Osvojila je svet kao Viktorijin anđeo, a njen privatni život je više nego buran

Podsetimo, Tina je u braku sa francuskim glumcem od 2016. godine, a njihova veza oduvek je intrigirala javnost zbog velike razlike u godinama – Vensan je 31 godinu stariji od Tine, ali i zbog razvoda od italijanske dive – Monike Beluči.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.