Džulija Foks ne prestaje da šokira izazovnim stajlinzima FOTO

Džulija Foks (33) je apsolutno svuda: na Instagram fidu, u novinskim člancima, na revijama širom sveta, pa čak i na pisti.

Nedelja, 19.02.2023.

08:15

Autor: M. M.

Džulija Foks ne prestaje da šokira izazovnim stajlinzima FOTO

Podeli:

Postala je modni fenomen za samo nekoliko dana. Njena pojava na Pariskoj nedelji mode za mušku odeću prošle godine, gde je debitovala ruku pod ruku sa Kanjeom Vestom, svojim tadašnjim dečkom ostala je veoma zapamćenja. Iako više nisu zajedno, Džulijina popularnost nije opala. Džulija Foks je postala san fotografa, prenosi Vog.

Odevne kombinacije za glumicu Džuliju Foks "smišlja" stilistkinja Briana Andalore i stil je baziran na fetiš modi, lateksu, koži, prorezima, neobičnim strukrurama, bizarnim detaljima.

Izuzetak nije napravila kada se Njujorkom prošetala u bizarnoj kreaciji od lakovane kože, a od svega je najčudniji bio ogromni modni dodatak. U pitanju je predimenzionirana "BODY" torba sa plavom perikom.

Naravno da je opet izazvala polemiku na mrežema - jednu su pohvalili njen stajling, dok su drugi pisali da je ovo veoma pogrešno i neprihvatljivo.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare