Zlatiborac stišnjena i premium šunka

Bogat izvor proteina, uz nizak procenat masti, pravi je izbor za zdrav, hranljiv obrok u toku dana.

Sreda, 20.09.2023.

14:12

Izvor: B92

Zlatiborac stišnjena i premium šunka
Foto: Zlatiborac/Promo

Podeli:

Da li ste znali da sve šunke, zapravo, imaju visok procenat proteina i nizak procenat masti? Kombinacija navednog izdvaja zlatiborac šunke i zbog toga nas potrošači vide kao brend visokog kvaliteta.

Kvalitet zlatiborac šunki garantuje i činjenica da odabrane komade mesa ručno obrađuju i pripremaju iskusni majstori mesarskog zanata, nakon čega se ova šunka pažljivo kuva na 72⁰C.

Zlatiborac premium šunka je više od šunke. Sinonim za izvrstan kvalitet u portfoliju „Zlatiborca“ je upravo ovaj proizvod. Prefinjenog ukusa, bogata proteinima, ova šunka je „zlatna“ u svakom smislu te reči. U zlatnom omotu, krije se izvrsna kombinacija kvalitetne sirovine, vrhunske obrade i savršenog balansa proteina, masti i soli.

Foto: Zlatiborac/Promo

Ono što sve zlatiborac šunke razlikuje od drugih na tržištu jeste ukupno jedanaest dobijenih zlatnih medalja Nemačkog poljoprivrednog društva (DLG), u periodu od 2017. do 2023. godine. U oštroj konkurenciji mesnih prerađevina iz celog sveta, najsjajnija odličja dodeljena su našim šunkama.

ZLATIBORAC PIZZA ŠUNKA

Pizza... Prva asocijacija na ovaj kulinarski specijalitet je, svakako, Italija. Ljudi neretko misle da je pizza klasično italijansko jelo, ali, zapravo, u različitim oblicima postoji od ranih godina 19. veka. Trebalo je čekati sve do 1889. godine kada je po prvi put pizza bila nadevena mocarela sirom, paradajzom i bosiljkom.

Da li ste znali da je ova pizza pripremana za članove italijanske kraljevske porodice? Kralj Umberto I i kraljica Margarita su prvi put konzumirali ovo jelo prilikom njihove posete Napulju. I upravo tako, pizza Margarita je rođena.

Foto: Zlatiborac/Promo

Zlatiborac pizza šunka je sastojak koji će možda baš vama pomoći da napravite najukusniju pizzu na svetu i obradujete svoju porodicu i prijatelje. A možda ćete, inspirisani ovom pričom, baš vi napraviti neku novu vrstu pizze i time obogatiti ne samo svoju, već i našu gastronomsku ponudu

ZLATIBORAC PILEĆA PRSA

Mi izrazito cenimo naše potrošače i verujemo da oni žele, a i zaslužuju samo najbolje. Zlatiborac pileća prsa nisu bez razloga tako omiljenog ukusa. Izrađena su od najkvalitetnijeg pilećeg filea, sa niskim procentnom masti i visokim procentom proteina, tako da svakim zalogajem potvrđuju da su idealan izbor za potpun, lagan i energetski bogat obrok.

Za više informacija posetite naš website, kao i društvene mreže:

https://zlatiborac.com/

https://www.instagram.com/zlatiboracofficial/?next=%2F

https://www.facebook.com/Zlatiboracofficial/

http://www.youtube.com/channel/UCZWt3RRER2h5faFS2ewgAzw

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare