Džesika Alba o izazovima roditeljstva - "ovo mi ubedljivo najteže pada"

Veliki deo radosti roditeljstva za nju je kada prepusti kontrolu, otkrila je lepa glumica.

Petak, 25.02.2022.

11:00

Izvor: B92

Džesika Alba o izazovima roditeljstva -
Foto: Profimedia

Podeli:

Glumica Džesika Alba i mama troje klinaca, a u jednom podkastu je otvorila dušu i rekla šta joj najteže pada u roditeljstvu. Džesika sa suprugom Kešom Vorenom ima kćerke Onor (13) i Hejven (10) kao i sina Hejsa (4). Istovremeno odgaja tinejdžerku, devojčicu u osnovnoj školi i malog dečaka, a kaže da joj je najteže da pusti decu da pogreše.

"Kada vaša deca greše, morate da to posmatrate kao lekciju. To je izazov koji se nalazi pred detetom i mora da nauči iz njega, i izađe srećnije i pametnije s druge strane. I s tim se najviše borim, osećam kao da je nemoguće da im dozvolim da urade nešto pogrešno," rekla je ona.

Veliki deo radosti roditeljstva za nju je kada prepusti kontrolu, otkrila je lepa glumica.

"Ja sam osoba koja voli kontrolu, ali ona ne donosi nimalo radosti. Ne ide mi u prilog. Donosi mi stres i tera me da se 'borim ili bežim'. A kada mogu samo da živim u sadašnjosti i pustim druge da urade nešto, shvatim da ne moram uvek sve sama", rekla je ona.

Glumica je prošle godine otvoreno rekla da ide sa najstarijom kćerkom na zajedničke seanse psihoterapije.

"Imala sam problem s tim da ne mogu Onor više da tretiram kao dete. I htela sam da naš odnos bude bolji. Progovorila sam o tome jer želim da terapiju u okviru porodice više ne prati stigma. Nema univerzalnog rešenja za srećnu porodicu, svako mora da pronađe svoje", rekla je glumica.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare