Majka troje dece otišla je na odmor bez njih; iako plaču, ona ne odustaje: "Srećna sam"

Svi roditelji ponekad zaslužuju da odvoje malo vremena za sebe i predahnu od obaveza oko dece kako bi "napunili baterije" i uhvatili se u koštac sa poteškoćama roditeljstva. Ali, jedna majka je otišla korak dalje - odlučila je da spakuje kofere i otputuje na odmor ne štedeći novac.

Subota, 24.09.2022.

08:50

Izvor: superžena

Majka troje dece otišla je na odmor bez njih; iako plaču, ona ne odustaje:
Foto: Olena Yakobchuk/Shutterstock

Podeli:

Ona želi da obiđe više zemalja, a svoje troje dece će ostaviti kod kuće sa bakom i dekom iako su je mališani molili i plakali da ih povede sa sobom.

Kako piše Mirror, mama je objasnila da nekoliko godina nije bila na odmoru i da želi malo sama da uživa. Planira da joj roditelji čuvaju decu, a ako je potrebno platiće i dadilju.

"Srećna sam što ću provesti malo vremena sama sa sobom. Deca su ljuta zbog moje odluke i plakali su kada sam im rekla, iako sam im objasnila da je u pitanju dugo putovanje koje je iscrpljujuće i skupo. Inače, vodim ih na putovanja, ali nikada u inostranstvo", napisal je ova majka na Reditu i dodala:

"Planiram da ih povedem na prekookeansko putovanje kada malo odrastu I budu u stanju da izdrže put".

Zatim je pitala korisnike za mišljenje da li je pogrešila što je tako odlučila I da li su mališani u pravu što su besni na nju.

Međutim, korisnici su je uglavnom podržali - mnogi su joj napisali da zaslužuje odmor i da će njena deca razumeti tu odluku kada odrastu.

"Takvo putovanje s troje male dece je nemoguće tako da ste doneli dobru odluku. Nadam se da ćete se zabaviti", napisala je jedna korisnica.

"Deca ne moraju biti uključena u sve, trebalo bi da odvojite i malo vremena za sebe. Idite na putovanje i opustite se", dodala je druga.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.