Mamu kritikovali jer je otišla na putovanje, a bebu ostavila sa suprugom – oštro im uzvratila

Aši Bajsn uzvratila je kritičarima koji su je prozvali jer je otputovala na vikend s prijateljicama i ostavila četveromesečnu ćerkicu kod kuće. Fitnes influenserka kerku Talu i sina Taja (6) ostavila je sa svojim suprugom Stevenom Evansom, što su mnogi protumačili kao da se ne brine o tek rođenoj bebi.

Nedelja, 16.10.2022.

09:04

Izvor: B92

Mamu kritikovali jer je otišla na putovanje, a bebu ostavila sa suprugom – oštro im uzvratila
Foto: Den Rozhnovsky/shutterstock

Podeli:

"Znam da me osuđuju što sam je ostavila na 48 sati. Volim je, ali volim i svoje prijatelje. Volim je, ali volim i putovanja. Volim je, ali volim i da radim zabavne stvari samo za sebe i zbog sebe. Verujem u supruga i srećna sam što mogu da odemi znam da je moja kći srećna i sigurna", napisala je uz fotografije s devojčicom.

Priznaje da je odluku o odlasku na put donela teškog srca, ali uznemirile su je poruke koje je primila.

"Mislim da nije u redu da druge žene misle da je to pogrešno. Dobila sam poruku - kako sam mogla da ostaviš ćerku tako dugo sa suprugom. Pa zar bih imala decu s nekim kome ne verujem? Pogrešno je ostaviti decu s njihovim ocem? Ako tata ode na 48 sati, zašto ne dobija ista pitanja?" nastavila je i pozvala majke da budu ljubaznije jedne prema drugima.

"Želim da poručim mamama da je u redu da imaju svoj život i uživaju u njemu, a ne samo u majčinstvu. Ponekad je potreban samo odmor i ne treba da se zbog toga međusobno mrzimo", zaključila je.

Aši i Stev su u braku od 2014., a ona je poznata po deljenju saveta o zdravlju i fitnesu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.