Sa 17 godina rodila je prvo dete, a sada ima čak 22 dece: "Nedeljno potrošimo i do 4.700 evra"

Kristina Ozturk, 25-godišnjakinja iz Rusije, koja je pre nekoliko godina upoznala 59-godišnjeg Galupa, dok je bila na odmoru u Gruziji. Kako ona kaže, odmah su "kliknuli" i već sa 17 godina, Kristina je postala mama. Dobila je prvu ćerkicu, a danas, pet godina kasnije - ima 22 dece i ne planira da stane!

Nedelja, 23.04.2023.

09:02

Izvor: novi.ba, superžena

Default images

Podeli:

Ostalu decu nije dobila prirodnim putem, već pomoću surogat-majki kojima je ukupno do sada platila 156 hiljada evra za sve što su učinile za nju i njenog supruga.

"Oduvek sam sanjala da ću imati veliku porodicu, kao i moj suprug. Odmah nakon što smo se upoznali i zavoleli, krenuli smo u ostvarenje zajedničkog sna. Ne znam da li smo najveća porodica na svetu, ali znam da smo najsrećnija", rekla je ova mlada mama.

Kristina trenutno živi u Batumi i ima pomoć od 16 dadilja. Svog supruga je opisala kao svog mentora, vodiča kroz život i bajkovitog princa. Smatra da to što je rano postala mama, nije ništa propustila i da se raduje što će imati još dece.

"Nedeljno potrošimo oko 4.000 - 4.700 evra na potrepštine dece. Trenutno živimo u kući sa tri sprata, a u budućnosti ćemo morati da izgradimo još veću. Nemamo tačan plan, jer zasad ima mesta za sve", rekla je mama Kristina.

Kako prenosi LADbible, par je u početku planirao samo jedno dete, ali su kasnije shvatili da imaju mogućnosti za više dece.

Sva deca su u njihov dom stigla u razmaku od 18 meseci. Galip ima devetoro dece iz prošle veze sa partnerkom koja je 10 godina starija od Kristine.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.