Singl sam, idem na novogodišnju žurku sa parovima i evo šta mislim o tome

Najluđa noć u godini će zaista biti najluđa. Nekom ispred TV ekrana sa kojih će treštati 'hitovi radio Teherana', nekome na javnim mestima gde će 'uživati' promrzlih nogu uz petarde, a meni – sa društvom od kojih su neki u braku, a neki tek treba da budu.

Četvrtak, 31.12.2015.

09:40

Izvor: dnevno.rs

Default images
Thinkstock

Podeli:

Skupoceni kafići i restorani mi nisu padali na pamet kao opcija za ovaj 31. decembar. Uopšte mi neće faliti učmala atmosfera koja kao po pravilu ima za ishod fijasko koji će se 'prepričavati'. Da ne pričam o tome da je za takvu priliku potrebno izdvojiti barem 50 evra. Ne kažem da nemam love, jednostavno, smučili su mi se izlasci takve vrste.

Sa svojim bližnjima odlučih pak da se 'zabodemo' kod ortaka koji nam je stavio svoj stan na raspolaganje. Za malu kintu kupićemo da pijemo koliko hoćemo, imaćemo dovoljno roštilja da se prežderemo (takav je folklor u Srba, šta da se radi), a i lokacija nam je blizu taman toliko da taksi neće da nas 'odere'.

Ali... Zašto uvek mora da postoji to ali?! Na žurki ću da budem sa sedam parova. Jedan od nih je venčan, jedan je veren, a ostali su u stabilnim vezama. I postavlja se pitanje šta ću, dođavola, ja među njima?

Možda je prethodni deo teksta zvučao malo teatralnije nego što je trebalo, ali meni zaista ne smeta sa kim slavim Novu godinu i nije mi bitno da meni, koji trenutno nema devojku, u okolišu treba da bude neka riba koja čeka baš na mene.

Koliko ste puta čuli za vezu koja je započela baš 1. januara? Ja ni za jednu. Ne moram ni da smuvam nikoga baš te večeri, šta me briga. Imam još 364 šanse tokom godine kada mogu da nađem srodnu dušu. Jeste da imam 28 godina, jeste da bi keva želela jedno unuče, ali meni se ne žuri.

Napiću se u svakom slučaju, samo što sada neću imati nekog pored da mi zvoca i posle samo natura na nos što sam se možda malo više opustio. A ovi moji su dovoljno opušteni i kul da nisu u fazonu da sve vreme budu sa partner(k)om, i već vidim kako ja neću biti taj koji će najviše da se 'otkine'.

Sve u svemu, jedva čekam doček sa tim ljudima jer su mi najbliži, a devojka će već da dođe. Nadamo se već dogodine!

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.