Nakon borbe s teškim bolestima: Oskarovka izgubila 27 kg i oseća se odlično

"Morate da budete svesni kada je pravo vreme da odgurnete tanjir", rekla je

Ponedeljak, 04.02.2019.

17:00

Izvor: index.hr

Nakon borbe s teškim bolestima: Oskarovka izgubila 27 kg i oseća se odlično
foto: Getty

Podeli:

Slavna oskarovka, poznata po svojoj ulozi u poznatom američkom hororu iz devedesetih "Mizeri", nedavno je otvoreno progovorila o gubitku težine nakon niza zdravstvenih bitaka. Kako prenosi časopis Pipl, Keti Bejts je izgubila 27 kilograma.

Počela je da mršavi 2003. kada joj je dijagnostifikovan rak jajnika pa ponovo 2012. kada je obolela od raka dojke. Osim toga, Bejtsova pati i od limfedema uzrokovanog uklanjanjem limfnih čvorova kao deo lečenja karcinoma.

"Osećam se odlično. Izgubila sam jako puno kilograma, što je dobro za moje zdravlje. No, moram da nosim kompresivne čarape koje štite od ugriza insekata jer bi to moglo dovesti do sepse", izjavila je za Pipl.

Svi su primetili njenu novi izgled 15. januara na događaju za heroje zdravlja Veb MD događaju u Njujorku.

Foto: Getty

"Morate da budete svesni kada je pravo vreme da odgurnete tanjir", rekla je za As magazin. "Moja nećaka mi je otkrila jednu malu tajnu, za koju pretpostavljam da i nije neka tajna, jer je reč o biološkom procesu. U nekom trenutku kada jedete, pojavi se slučajan uzdah i to je zapravo signal koji vam šalje vaš mozak i želudac kada je pravo vreme da prestanete da jedete. Trik je obratiti pažnju na to i odgurnuti tanjir na vreme."

Kilogrami nisu otišli odmah. "Trebalo mi je nekoliko godina. Rekla bih da morate biti jako strpljivi... Ne volim reč volja, ali volim reč odlučnost", priznala je Keti Bejts.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 8

Pogledaj komentare