Uređenje doma

Tri ključna komada da od stana napravite dom

Bez obzira na kvadraturu i vaš budžet, svaki stan može uz jednostavne cake da postane udoban i ušuškan, topao dom. Ovo su smernice kako to da postignete.

Četvrtak, 22.03.2018.

17:00

Izvor: Super žena

Tri ključna komada da od stana napravite dom
Foto:Thinkstockphotos

Podeli:

Dizajnerka enterijera Šenon Smit ume da transformiše svaki prostor u prijatan, a njena tajna je u skrivenoj dekoraciji. "Ubeđena sam da vam ne treba mnogo stvari da bi sve delovalo kao završen posao. Obratite pažnju na teksturu, boje i veličinu predmeta koje birate i imaćete pun pogodak", kaže Smitova za portal "Pop sugar".

A post shared by Homepolish (@homepolish) on

Tekstura: Više je uvek bolje Jastuci, krpare, tepisi, starinski komadi i prirodna vlakna, odnosno materijali - kombinujte, uživaćete u rezultatima.

A post shared by Homepolish (@homepolish) on

Boje: Neka ih bude tri "Postavite tri osnovne boje u vašem domu", savetuje Smit. Tako ćete dobiti punoću, dubinu prostora - mogu da budu i tri tona iste boje (svetlosiva, srednje siva i tamnosiva).

A post shared by Homepolish (@homepolish) on

Veliki komadi Velika umetnička dela, slike ili skulpture, ogledala sa upečatljivim ramom - ovo su detalji o kojima treba da vodite računa. Ako je vaš životni prostor mali, onda iskrostite ogledala da ga vizuelno povećate.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare