Uspešne žene

Izgleda neverovatno: Ovu fotografiju Šeron Stoun svi gledaju u neverici FOTO

Izgleda besprekorno i na njenom primeru vidimo da su godine samo broj.

Subota, 24.04.2021.

12:05

Izvor: B92

Izgleda neverovatno: Ovu fotografiju Šeron Stoun svi gledaju u neverici FOTO
Foto: Profimedia

Podeli:

Pleni svojom pojavom, prelepim osmehom i stavom samouverene dame koja je u martu napunila 63. godine. Mnogi za nju kažu da je i dalje jedna od najharizmatičnijih pojava, a tome joj u prilog idu vedar duh i kako ističe "to što je dobro sama sa sobom".

Prvu ulogu Šeron Stoun je dobila davne 1980. godine u ostvarenju "Stardast Memoris" reditelja Vudi Alena, ali se proslavila filmom "Niske strasti" i tako ušla u legendu.

Ovih dana se našla u žiži javnosti zbog naslovne strane i intervjua koju je uradila za španski Elle. Glumica je pozirala na stolici u zelenom kaputu, ali su njene vitke bile u prvom planu. Po brojnim komentarima koje je izazvala naslovna strana, mnogi su oduševljeni. "Bravo!", "Izgleda fenomenalno", "Kako joj samo uspeva?" - komentarisali su pratioci na Instagramu.

"Propala sam u važnim aspektima, zbog svog zdravlja, brakova, ali živela sam da bih ispričala priču", rekla je za ovaj modni magazin. "Mislim da to šta sam zračila je nestalo, možda lepota i magnetizam nisu. To potiče od zdravlja, blagostanja, mladosti, a donosi samopouzdanje. Kada se bavite ovim poslom u kome svi počinju da vam govore da ga više nemate, počnete da verujete u to", nastavila je Šeron

U intervju se dotakla i teškog perioda koji je sada iza nje: "Imala sam moždani udar i oporavljala sam se godinama." Zdravstvene probleme uzrokovane moždanim udarom zvezda je skrivala od javnosti. Učila je da hoda, piše, govori. Na kraju je o svom stanju progovorila kako bi pomogla drugima.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.