Uspešne žene

"Ne želiš da vređaš baku" – kako majka najbogatijeg čoveka sveta nosi kupaći kostim FOTO

Majka najbogatijeg čoveka sveta Ilona Maska – Maja Mask našla se na naslovnici časopisa Sports ilustrejted svimsjut (Sports Illustrated Swimsuit).

Utorak, 17.05.2022.

12:53

Izvor: superžena

Default images

Podeli:

Ona je u intervjuu za spomenuti časopis govorila o ženskom telu tokom prirodnog procesa starenja, pa je time poručila svim ženama kako treba da se osećaju udobno u svom telu, ali i u kostimima za plažu koje nose.

"Moja prva reakcija je bila da nikada nisam mogla da zamislim tako nešto, jer zašto bi neko imao 74-godišnjakinju na naslovnoj strani, posebno u kupaćem kostimu?", duhovito je rekla Maja.

Nastavila je: "Mislim da će ovo učiniti da se žene u sedamdesetim godinama osećaju prijatnije kada plivaju, kao i žene u dvadesetim i tridesetim. Kada žene odu na plažu, pomalo smo stidljive u vezi s pokazivanjem svojih tela, ali muškarci hodaju okolo, šaljući poglede zgražanja, i nije ih briga".

Iako je u početku bila skeptična oko fotografisanja, Maja je, kaže ona u intervjuu za "Pipl" (People), osetila prijatnu atmosferu, koja joj je ulila sigurnost da se oseća udobno u sopstvenom telu.

"Svi su bili ljubazni, brižni i uviđavni, tako da sam se osetila udobno u sopstvenom telu u kupaćem kostimu", istakla je ona.

Maja se bavila manekenstvom, a često otvoreno i javno polemiše o procesu starenja.

"Prošla sam kroz različite faze života u kojima sam bio odbačena, uvređena, razočarana i to vam jednostavno oduzima samopouzdanje. Onda jednostavno morate da pređete preko toga. Pa evo, imam 74 godine, najsrećnija sam što sam ikada bila, i nije me briga, i niko me ne vređa jer – ne želiš da vređaš baku."

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 9

Pogledaj komentare