Veze i odnosi

Jedna od najlepših žena na svetu progovorila o novom dečku: "Mi smo zapravo dve polovine iste duše"

Za Megan Foks kažu da je najlepša žena na svetu, sada se ova holivudska glumica nalazi u Bugarskoj, u kojoj snima film.

Petak, 28.08.2020.

15:01

Izvor: super zena

Jedna od najlepših žena na svetu progovorila o novom dečku:
Ilustracija/Foto: Getty/Frazer Harrison / Staff

Podeli:

Kako je globalna filmska industrija počela ponovo da se otvara, Megan Foks se među prvima vratila na posao, te je prvo snimala u Portoriku, a sada je u Bugarskoj.

Kaže da joj je dosta karantina, da je jedno vreme provela u samoizolaciji u Los Anđelesu, kako bi se osigurala da će u Portoriko da ode "bez korone", pa da isto tako nastavi i u Evropu. Glumica se inače početkom godine razvela od glumca Brajana Ostina Grina, sa kojim je delila bračni život 10 godina.

Megan je ubrzo nakon razvoda potvrdila vezu s reperom Mašin Gan Kelijem.

"Život mi se promenio tokom karantina. Jednostavno je bilo ludo. Nisam od onih koji se lako slažu sa sopstvenim i drugim ograničenjima, tako da je to bilo teško za mene. Ne volim autoritete, niti ih lako prihvatam, a da budem iskrena, mnogo me je taj period namučio. Ali sam naučila da budem strpljiva, i iskreno, morala sam da se predam. Sa tim ne mogu da se borim. Shvatila sam da nemam drugog izbora", rekla je ona u intervjuu za Entertejnment tunajt.

Osvrnula se na svoj život, te navela da je prekretnica za nju bio put u Afriku, u koju je otišla poslovno. Shvatila je, kako je priznala, da je veći deo života živela u strahu, osećajući se beznačajno.

"I umorna sam od toga. Htela sam da živim drugačije. Odlučila sam šta ću da uradim kada sam bila tamo i od tada svaki dan radim tako. I sve se promenilo. Kada sam prestala da se bojim i počela da uživam, moj život je postao mnogo zanimljiviji i bolji", objasnila je glumica.

Kada se vratila s putovanja odlučila je da svom mužu kaže da želi da bude sama. Grin se kasnije oglasio, te rekao da ne okrivljuje svoju suprugu za ono što je uradila, te da je to isključivo bio njen izbor.

U intervjuu se osvrnula i na sadašnjeg dečka, te rekla:

"Istog trenutka kad smo se našli u prostoriji, postojala je ta neka neopisiva hemija. Umesto srodne duše, ovo je bio plamen, a to je spiritualni koncept povezanosti dve duše. Dakle, mi smo zapravo dve polovine iste duše. To sam mu rekla čim sam to osetila", rekla je Megan Foks.

"Dečko toliko lep da boli. Moje srce je tvoje", napisala je Megan ispod crno-bele fotografije koju je nedavno objavila na Instagramu, a Grin nije mogao da ne komentariše.

Brajan je objavio niz fotografija na kojima su njihova tri zajednička sina, Noa, Bodi i Dženi, kao i njegov najstariji sin iz prvog braka Kasijus.

"Dečaci toliko lepi da boli. Moje srce je vaše", napisao je Brajan aludirajući na Meganinu objavu koju je postavila samo koji sat ranije.

Podsećamo, Brajan je u maju potvrdio da su se Megan i on rastali.

"Verujem u njenu procenu. Ne želim da ljudi o njoj misle kao o negativki ili da sam ja na bilo koji način žrtva", kazao je tada Grin.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.