Veze i odnosi

Nova devojka Breda Pita još je u braku: Udata za 68-godišnjeg bogataša, a imaju i sina

Holivudski zavodnik Bred Pit (56) je u vezi s nemačkom manekenkom Nikol Poturalski (27), koja je, kako strani mediji pišu, udata.

Ponedeljak, 31.08.2020.

13:20

Izvor: Daily Mail, super zena

Default images

Podeli:

Privatni život popularnog glumca oduvek je pod lupom javnost, a svetski mediji pišu o novim zanimljivim detaljima ove veze.

Nemica Nikol Poturalski je tema broj jedan svih svetskih tabloida već nekoliko dana, a medijima je trebalo nekoliko dana da saznaju prilično intrigantne detalje o životu ove dame.

Podsetimo, slavni glumac i manekenka uhvaćeni su uoči privatnog leta na romantično putovanje, a isprva su svi mislili da je reč o slobodnoj, mladoj i atraktivnoj ženi koja neodoljivo podseća na Irinu Šajk.

Ispostavilo se, kako piše Dejli mejl, da je Nikol udata za 68-godišnjeg bogataša i ugostitelja Rolanda Marija. Mediji tvrde da su se Pit i Nikol upoznali upravo u restoranju njenog supruga, te da se on istog trenutka zaljubio u ovu fatalnu lepoticu.

Nikol i Roland imaju sina Emila (7), a Mari nije hteo da komentariše vezu svoje žene i glumca.

"Ne zanima ga negativnost, ni ljubomora. I dalje su venčani, a ta se veza može opisati kao otvoreni brak", ističe prijateljica manekenke Nikol Poturalski.

Inače, ova lepotica je rođena u nemačkom gradiću Bergkame, ali već godinama živi u Berlinu, a poljskog je porekla. Manekenstvom se bavi desetak godina, ali je posvećena obrazovanju - dovoljno je reći da tečno govori nekoliko svetskih jezika.

Do sada se pojavljivala na naslovnim stranama magazina El, Kosmopolitan i Mari Kler, a mnogi je porede sa Irinom Šajk. Bila je deo prestižnih revija u Njujorku, Parizu i Milanu, a navodno je jedna od omiljenih modela dizajnerki VIvijan Vestvud.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.