Veze i odnosi

Nadal i Marija: Iako su 17 godina u vezi, ne žele dete zbog njegove karijere

Rafael Nadal i Marija Franciska Pereljo u braku su od 2019. godine, a ona mu je velika podrška na teniskim terenima, ali i van njih.

Ponedeljak, 31.01.2022.

11:28

Izvor: super zena

Nadal i Marija: Iako su 17 godina u vezi, ne žele dete zbog njegove karijere
Foto: Profimedia

Podeli:

Jedan od najboljih tenisera sveta Rafael Nadal ostvario je veliki uspeh, osvojivši AO, a velika podrška mu je bila lepa supruga Maria, koja se retko pojavljuje u javnosti.

Njih dvoje venčali su se 2019. godine i to nakon 14 godina veze i čini se da, nakon toliko godina zajedničkog života, su još uvek posvećeni jedno drugome.

Prelepa Marija radi u osiguravajućoj kući, a diplomirala je preduzetništvo. Ona je, takođe, direktorka u Fondaciji Rafa Nadal, koja promoviše ličnu i društvenu integraciju i razvoj dece i mladih kroz sport u Španiji i Indiji.

Prema pisanju stranih medija, započela je vezu s teniserom 2005. godine, a njih dvoje su se poznavali mnogo godina ranije.

Foto: Profimedia

Vest o veridbi objavili su u januaru 2019. godine, a venčali su se u oktobru iste godine.

Raskošna svadba održana je u dvorcu "La Fortaleza" na španskom ostrvu Majorka, gde se Nadal i rodio, a među 350 gostiju bili su i slavni glumci Tom Hidlston, Olivia Kolman i Hju Laurie.

Marija je u jednom od retkih intervjua objasnila zašto ne dolazi na mečeve svog supruga, a razlog se tiče njihovog odnosa.

"Njemu je potreban lični prostor kada se takmiči, ne želim da smetam. To bi me gušilo i Rafael bi se brinuo za mene. Ukoliko bih ga pratila svugde, mislim da ne bismo imali tako dobar odnos", zaključila je.

Inače, poznati teniser je nedavno rekao da može da vidi sebe u ulozi oca, međutim čeka da završi svoju tenisku karijeru kako bi se posvetio novom cilju.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.