Veze i odnosi

S mužem ima odnose zbog začeća, a sav užitak čuva za drugog muškarca

Model OnlyFansa i majka dvoje dece Dejzi otkrila je da seksualne odnose praktikuje sa svojim mužem samo radi začeća deteta.

Utorak, 29.03.2022.

14:11

Izvor: Daily Star

S mužem ima odnose zbog začeća, a sav užitak čuva za drugog muškarca
Foto: Vasilyev Alexandr/Shutterstock

Podeli:

Manekenka, poznata samo kao Dejzi, otvoreno je za "Daily Star" govorila o svojoj vezi, te je priznala, kako smo već naveli, da seks sa mužem koristi samo kako bi ostala trudna, a pored njega ima drugog partnera sa kojim uživa u činu vođenja ljubavi. "Moj muž je aseksualan, pa nemamo odnose osim ako se ne radi o razmnožavanju. Ali moj seksualni nagon je porastao otkako sam trudna", kaže ona.

Dejzi koja je na putu da dobije treće dete sa mužem, priznaje da je ovaj način funkcionisanja ponekad i "neprijatan za nju", ali da uživa u eksperimentisanju sa drugim partnerom. Tokom prve trudnoće, kaže ona, nije se osećala poželjno i atraktivno u svom telu, ali partner sa strane i nalog na OnlyFansu koji je pokrenula tokom svoje druge trudnoće joj je pomogao da prepbrodi ovaj problem.

"Otvorila sam OnlyFans profil tokom pandemije, ali sam nakon mesec dana saznala da sam trudna", rekla je, te dodala: "Mislila sam da ću morati da odustanem od tog posla, jer niko ne želi da gleda trudnu ženu na platformi za odrasle. Tada sam obajvila jednu fotografiju i rekla sam svojim pratiocima da zatvaram nalog".

"Ipak, dobila sam toliko pozitivnih povratnih informacija, a većina muškaraca me je zamolila da nastavim sa dosadašnjim poslom tokom drugog stanja. Trudnoća mi je zapravo pomogla da dobijem veliki broj pratilaca. Sada ih imam više nego pre trudnoće", istakla je mama troje dece.

Dejzi priznaje da objavljuje nage fotografije, ali nikad javno ne eksponira svoje lice. Svoje lice jedino otkriva korisnicima koji dodatno plate da vide njene fotografije.

"Ako neko želi da plati 100 dolara za selfi, gde sam potpuno odevena, ja to uradim. Prodala sam ih oko 400-500. Ipak, jednostavno to ne povezujem s golotinjom".

Uz nage fotografije, Dejzi tvrdi da joj dosta njenih korisnika plaća kako bi videli njene strije, ali i trudnički stomak koji maže kremom. "Žele da znaju da li se nadimam i koliko sam se udebljala.", rekla je. "Takođe vole da slušaju o bilo kakvim grčevima ili o problemima tokom trudnoće, to je jako popularno", komentarisala je ona.

"Mislim da je to biološki predodređeno, jer muškarci instinktivno žele da se razmnožavaju", rekla je, pa dodala da joj je to intrigantno jer dosad nije razmišljala na ovaj način.

"Čak 60 odsto mojih pratilaca kaže da nisu verovali da će im trudnice biti privlačne", zaključila je mama i model na OnlyFansu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.